Top Woman η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Την ανακηρύσσουν ''Ευρωπαίο της χρονιάς'' στη Σουηδία για το πάθος της στην πολυπολιτισμική Ευρώπη!

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια στην τηλεόραση, δημοσιογράφος και συγγραφέας στη Σουηδία Αλεξάνδρα Πασχαλίδου επιλέχτηκε φέτος από το Ευρωπαϊκό Κίνημα της Σουηδίας για τον τίτλο του "Ευρωπαίου της χρονιάς".

Με ευρεία εμπειρία στην πολυπολιτισμική Ευρώπη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου προωθεί την ιδέα ότι μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και όχι απειλή, τονίζοντας τη σημασία της ισότητας των ανθρώπων ανεξάρτητα από τον τόπο γέννησης.

Το Ευρωπαϊκό Κίνημα της Σουηδίας έχει αναγνωρίσει ότι η Ελληνίδα μέσα από τη συνολική επαγγελματική της δραστηριότητα, με αφοσίωση και πάθος, αναδεικνύει την αξία αυτής της ισότητας και γι αυτό το λόγο την επέλεξε για το βραβείο του "Ευρωπαίου της χρονιάς".

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη στις 7 Μαΐου σε εκδήλωση επικεφαλής της οποίας είναι ο Thomas Hammarberg, πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Πηγή: Tornosnews.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ