“You Raise the Standards, Let’s Raise a Glass for You”: εκδήλωση από το Quintessentially Lifestyle αφιερωμένη στις Executive Assistants μεγάλων επιχειρηματιών

Στον κόσμο του κρασιού μύησε το Quintessentially Lifestyle τις Executive Assistants σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού επιχειρείν, μέσα από μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας! 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου, στο πλαίσιο αναγνώρισης του σημαντικού έργου αλλά και του πολυδιάστατου ρόλου που εκτελούν καθημερινά οι κυρίες αυτές στις εταιρείες τους. Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση Executive Assistants από διάφορους κλάδους όπως φαρμακευτικές, ναυτιλιακές, εταιρίες τεχνολογίας κ.α. Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν “You Raise the Standards, Let’s Raise a Glass for You” και προσέφερε στις καλεσμένες μία μοναδική Quintessentially εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού από τον κ. Φίλιππο Παπαδάκη sommelier του Κτήματος Κίκονες. Το wine tasting μύησε τις παραβρισκόμενες στην ιστορία του κρασιού, σε μικρά μυστικά για το πώς πρέπει να το γεύονται και να ανακαλύπτουν χαρακτηριστικά και επιρροές στη γεύση από εσπεριδοειδή, την επιρροή του κλίματος, τη φύλαξή του κ.α, καθώς και διαφορές ανάμεσα σε ποικιλίες λευκών αλλά και κόκκινων οίνων. Την εκδήλωση υποστήριξε με τη φιλοξενία του το πολυτελές ξενοδοχείο Life Gallery Athens στην Εκάλη καθώς και η εταιρία φυσικών καλλυντικών Apivita που προσέφερε μοναδικά δώρα στις καλεσμένες. 

Το Quintessentially Lifestyle αποτελεί το κορυφαίο private members club προσφέροντας σε 24ωρη βάση υπηρεσίες concierge προς τα μέλη του σε όλο τον κόσμο. Με γραφεία σε περισσότερες από 60 πόλεις παγκοσμίως εγγυάται άμεση, ποιοτική και επιτυχημένη υπηρεσία ικανοποιώντας όλα τα αιτήματα των μελών του. 

Το Quintessentially καλύπτει κάθε πτυχή και ανάγκη των μελών σε ότι αφορά τον σύγχρονο, καθημερινό τρόπο ζωής, το σχεδιασμό μοναδικών ταξιδιών, την αγοραπωλησία ή και συντήρηση ακινήτων, τη γαστρονομία, τις τέχνες, την αγορά ή πώληση ειδών πολυτελείας, τις εκδηλώσεις, τις δημόσιες σχέσεις κ.α. Αποτελεί διαβατήριό για μία ποιοτική, άνετη και καλύτερη ζωή. 
Στόχος της Quintessentially Lifestyle είναι τα μέλη της να απολαύσουν και στο έπακρο, το καλύτερο που έχει να προσφέρει η ζωή.

QUINTESSENTIALLY LIFESTYLE HELLAS
Τηλ.: 210.680.1800
Email: qhellas@quintessentially.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ