Απίστευτος Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε τον υπουργό Άμυνας του γιατί αποκοιμήθηκε σε εκδήλωση

Σε εκτέλεση του Βορειοκορεάτη υπουργού Εθνικής Άμυνας προχώρησε ο Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Η Βόρειος Κορέα εκτέλεσε τον υπουργό Άμυνάς της με την κατηγορία της προδοσίας, αφού αποκοιμήθηκε σε μια εκδήλωση στην οποία παρέστη ο ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας που αναφέρουν ότι η είδηση δόθηκε από την εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Σεούλ σε βουλευτές κατά την συνάντησή τους την Τετάρτη.

Ο υπουργός Άμυνας Χιον Γιονγ Τσολ καθαιρέθηκε και θανατώθηκε από εκτελεστικό απόσπασμα, επειδή έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Κιμ με το να αφεθεί να τον πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής εκδήλωσης.

Ο Βορειοκορεάτης υπουργός Άμυνας αποφασίστηκε να εκτελεστεί, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στις 30 Απριλίου και μάλιστα δημόσια!

Την εκτέλεσή του παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι (ίσως για παραδειγματισμό). Σύμφωνα με το NK News, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χιον Γιονγ Τσολ έγινε στις 29 Απριλίου και στα διεθνή πρακτορεία σημειώνεται η συνεχής τάση αμφισβήτησης του ίδιου στο πρόσωπο του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

«Έφαγε» και τη θεία του;

H νέα αποκάλυψη έρχεται από το αμερικανικό CNN το οποίο, επικαλούμενο τον «πλέον ανώτερο βοριοκορεάτη αξιωματούχο που αποστάτησε ποτέ από τη χώρα», υποστηρίζει ότι πίσω από τον θάνατο - μυστήριο της θείας του ηγέτη κρύβεται ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «κ. Παρκ», υπό τον φόβο αντιποίνων προς την οικογένειά του και τους φίλους του που παραμένουν στην Πιονγιάνγκ, ο αποστάτης αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ήταν ο εξ αίματος ανηψιός της, εκείνος που έδωσε την εντολή να δηλητηριαστεί η θεία του Κιμ Κιουνγκ Χι λέγοντας «την άσχημη αλήθεια για το καθεστώς το οποίο επί δεκαετία υπηρέτησε πιστά».

«Ήταν πέρυσι στις 5 ή 6 Μαιου όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να σκοτώσουν τη θεία του, Κιμ Κιουνγκ Χι. Ο μόνοι που το γνώριζαν ήταν η ομάδα των σωματοφυλάκων του, η Unit 974, και στη συνέχεια το έμαθα κι εγώ».
<p> Μετά την «εξαφάνισή» της από τη δημόσια ζωή, ο ηγέτης της Β. Κορέας, δεν είχε διστάσει να εξαφανίσει τη θεία του και από φωτογραφίες. </p>

Μετά την «εξαφάνισή» της από τη δημόσια ζωή, ο ηγέτης της Β. Κορέας, δεν είχε διστάσει να εξαφανίσει τη θεία του και από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον «κ. Παρκ», ο ηγέτης της Β. Κορέας διέταξε την «απομάκρυνση» της θείας του εξαιτίας της έντονης αντίδρασής της μετά τη δολοφονία του συζύγου της Τζανγκ Σονγκ Θαέκ, με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας τον Δεκέμβριο του 2013, επίσης από τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μάλιστα ο τρόπος που φέρεται να επέλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για να σκοτώσει τον θείο του είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα προκαλώντας φρίκη καθώς, όπως είχε αποκαλύψει τότε η εφημερίδα Daily Mail, τον είχε ρήξει γυμνό σε 120 πεινασμένα σκυλιά.

Η τύχη της Κιμ Κιουνγκ Χι ήταν αντικείμενο έντονων συζητήσεων και φημολογιών μετά την «εξαφάνισή» της από την δημόσια ζωή της χώρας τον Σεπτέμβριο του 2014, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του άνδρα της.

Κάποιοι ήθελαν να πεθαίνει από εγκεφαλικό, κάποιοι από ανακοπή καρδιάς κάποιοι να είχε αυτοκτονήσει από τη θλίψη της για το χαμό του συντρόφου της. Μια άλλη θεωρία, τέλος υποστήριζε ότι η θεία του δικτάτορα είχε μείνει «φυτό» μετά από εγχείριση στην οποία είχε επιβληθεί για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.

Από τότε που ανέλαβε την εξουσία, το 2011, ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορείται για τον θάνατο, συνήθως με εκτέλεση, πολλών αντιφροντούντων, ενώ σύμφωνα με την μυστική υπηρεσία της Ν. Κορέας, μόνο μέσα στο 2015 έχει διατάξει την εκτέλεση τουλάχιστον 15 αξιωματούχους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ