Απίστευτο story: Να πως γέμισε καρκινώματα στο πρόσωπο της που φοβίζει η όμορφη 27χρονη από το συχνό solarium

Με μια selfie που προκαλεί ανατριχίλα αποφάσισε η Τόνι Γουέλεμπι να περάσει το μήνυμα της για τον καρκίνο του δέρματος…

Η 27χρονη, πλέον, μανούλα ενός 2χρονου αγοριού, διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος όταν ήταν μόλις 21 ετών… Την συγκεκριμένη ασθένεια, ωστόσο, φαίνεται πως την προκάλεσε η ίδια… άθελα της, καθώς το έπαθε λόγω των πολλών solarium.


Η κοπέλα, πήγαινε για τεχνητό μαύρισμα 4 με 5 φορές την εβδομάδα, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια Λυκείου, την ώρα που ειδικοί αναφέρουν ότι το πολύ 3 φορές την εβδομάδα μπορεί κάποιος να κάνει solarium.


Εκείνη, δίνει ακόμη και τώρα τη δική της μάχη με τον καρκίνο και για αυτό «ανέβασε» στο προφίλ της στο Facebook, αυτήν την συγκλονιστική φωτογραφία, γράφοντας: «Αν κάποιος θέλει ένα μικρό κίνητρο για να μην ξαπλώσει στο κρεβάτι του μαυρίσματος και να προτιμήσει τον ήλιο. Κάπως έτσι μοιάζει η θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος. Καλό θα ήταν μάθετε εσείς από τα λάθη των άλλων. Μην αφήσετε το μαύρισμα να σας στερήσει την ευκαιρία να δείτε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος μου φόβος».


Όπως καταλαβαίνετε, οι χρήστες των social media κοινοποιήσαν τη φωτογραφία, η οποία έχει περισσότερα από 50.000 shares, ενώ πολλά ήταν και τα θετικά σχόλια που πήρε.

Πηγή: toolito.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ