Πήρε φόρα ο Β. Σπανούλης - ''Πέμπτο παιδί; Γεροί να είμαστε…''

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα «μυστικά της επιτυχίας» της ομάδας του Πειραιάς, ωστόσο το καλύτερο το άφησε για το τέλος, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει και για πέμπτο παιδί!

 

«Δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάει η ομάδα. Μόνο έτσι έρχονται οι ατομικές διακρίσεις για μένα και για όλους», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την άμυνα του Ολυμπιακού:

«Ελπίζουμε η άμυνά μας να είναι όσο καλή ήταν και όλη τη χρονιά. Μακάρι αυτό που είπε ο πρόεδρος να γίνει (σ.σ. υπονόησε πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα). Αυτό θέλουμε όλοι μας. Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλους τους Έλληνες γιατί δεν εκπροσωπούμε μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και όλους τους Έλληνες».

Για το «μυστικό» της επιτυχίας του των «ερυθρόλευκων»; «Νοοτροπία, χαρακτήρας, σκληρή δουλειά, καλή χημεία, ρόλοι…».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του: «Άλλες φορές πρέπει να μιλάς κι άλλες να συγκεντρώνεσαι κι οι άλλοι να σε βλέπουν και να καταλαβαίνουν τη σημασία του αγώνα. Δεν χρειάζεται να τους πω κάτι, όλα τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αύριο».

Τέλος, για το αν θα κάνει και πέμπτο παιδί: «Δεν ξέρω... Μπορεί. Γεροί να είμαστε. Να γεννηθεί με το καλό αυτό», κατέληξε γελώντας ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι τις χρονιές που ήταν έγκυος ο γυναίκα του Ολυμπια Χοψονίδου, ο Σπανούλης πήρε το Ευρωπαϊκό και φέτος περιμένουν το 4ο παιδί τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ