Μόνο στο eirinika.gr: Τι είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τους «γονείς» της Πάτρας και τα τρία τραγικά θύματα-παιδιά τους

Το eirinika.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Γιαννόπουλο, τον υπεύθυνο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το eirinika.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Γιαννόπουλο, τον υπεύθυνο του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο οποίος μας είπε ότι η αποκάλυψη της ανατριχιαστικής υπόθεσης της Πάτρας έγινε μετά από παρέμβαση του «Χαμόγελου», που είχε πληροφορία από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.



Ειδοποιήθηκαν αμέσως ο Εισαγγελέας, η Αστυνομία και η κοινωνική λειτουργός του «Χαμόγελου», ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαδικασίες «απαγκίστρωσης» των παιδιών από τον οικοδόμο και τη γυναίκα του, που ασελγούσαν εις βάρος τους.

Η Κοινωνική λειτουργός εξακολουθεί και είναι σε επικοινωνία και επαφή με τη θεία των παιδιών, που τα έχει αναλάβει, και διακριτικά ενημερώνεται για την κατάσταση τους.



Ο κ. Γιαννόπουλος μας λέει με έκπληξη ότι «Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε ένα τόσο σοβαρό και αποτρόπαιο θέμα στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής υπήρχαν περιστατικά ασέλγειας ή κακοποίησης από τον ένα γονέα, αλλά ποτέ κι από τους δύο.  Το 17χρονο κορίτσι είπε στην κοινωνική λειτουργό « επιτέλους απελευθερώθηκα, δεν άντεχα άλλο να κρατάω αυτό το μυστικό και να βλέπω και τον αδερφό μου να υποφέρει και να βασανίζεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ