Τζωρτζ Κλούνεϊ: ''Eπεσα στα πόδια της & της έκανα πρόταση γάμου που κράτησε 28 ατελείωτα λεπτά''

Μια πραγματικά απίστευτη αποκάλυψη έκανε σε εκπομπή ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την οποία και κατέρριψε τον μύθο του πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ.

Ο Τζορτζ, που είναι παντρεμένος εδώ και επτά μήνες με την Αμάλ Αλαμουντίν και δεν είχε πει σε κανέναν μέχρι στιγμής  πως ακριβώς έγινε η πρόταση γάμου, με τον ίδιο οσκαρικό ηθοποιό να αποκαλύπτει το απίστευτο.

Βρισκόταν στα γόνατα για 28 λεπτά, παρακαλώντας την έκπληκτη μελαχρινή δικηγόρο να τον παντρευτεί.

«Ολα έγιναν τόσο υπέροχα γρήγορα. Κατάλαβα γρήγορα ότι ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί με την Αμάλ. Αλλά δεν της είχα μιλήσει ποτέ για αυτό. Της το είπα εντελώς ξαφνικά», τόνισε ο Κλούνεϊ.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι του υπό τους ήχους των τραγουδιών της θείας του της Ρόζμαρι, γνωστής τραγουδίστριας και ηθοποιού των δεκαετιών '50-'60, η οποία είχε παίξει μαζί με τον Μπιγκ Κρόσμπι στο «White Christmas.

«Και της έκανα την πρόταση. Και εκείνη έμεινε να λέει: Ω, θεέ μου και Ουάου. Και μείναμε εκεί. Είχε μείνει έκπληκτη», προσέθεσε.

«Τελικά, εγώ της είπα: Άκου, είμαι 53 ή 52 τότε. Βλέπεις είμαι γονατιστός για 28 λεπτά. Θα πάρω καμία απάντηση ή θα πάθω εξάρθρωση;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένος δίπλα της.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ