Στ. Θεοδωράκης: ''Συμπονώ τον κ. Τσίπρα για την Ζ. Κωνσταντοπούλου - Εικόνα ''γκεστάπο'' η συμπεριφορά της με τον αστυνομικό''

Την καθαίρεση της Προέδρου της Βουλής ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ήταν... χείμαρρος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή “OΝline” της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Πραγματικά συμπονώ τον πρωθυπουργό. Έκανε λάθος που την έβαλε Πρόεδρο της Βουλής”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ποταμιού και συνέχισε ασκώντας σκληρή κριτική: “Είναι λάθος η εικόνα που βγάζει και θίγει την αξιοπρέπεια του κοινοβουλίου. Αυτή η εικόνα γκεστάπο είναι προσβλητική για το πολιτικό σύστημα”.

Αμέσως μετά ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Μιλήσαμε και του είπα ότι είναι ένα διχαστικό πρόσωπο και του είπα τότε “μην το κάνεις αυτό στο κοινοβούλιο”. Μου είπε “θα δεις ότι έχει αλλάξει (σ.σ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου)”. Όταν προεδρεύει ο Μητρόπουλος η Βουλή γίνεται εκκλησία. Η Βουλή θα λύσει το θέμα. Οι βουλευτές μπορούν με 151 ψήφους να καθαιρέσουν την Πρόεδρο της Βουλής. Έχει μεγάλο πρόβλημα το κοινοβούλιο και έχει όνομα: Ζωή Κωνσταντοπούλου”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ