Βίκη Σταμάτη: Δεν έβγαινε από την κλούβα για να μην την δουν οι φωτογράφοι!

Η Βίκυ Σταμάτη θέλει να έχει όσο το δυνατό λιγότερα... πάρε-δώσε με τα φλας και τις κάμερες και γι αυτό δημιούργησε θέμα κατά την μεταγωγή της στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε στο Εφετείο προκειμένου να καταθέσει στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Η κλούβα που την μετέφερε έφτασε γύρω στις 8:00 στο κτίριο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ωστόσο, η Σταμάτη αρνήθηκε να αποβιβαστεί και ζήτησε να μπει στο Εφετείο από άλλη είσοδο, προκειμένου να μην τη δουν και τη φωτογραφίσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο και είχαν συγκεντρωθεί τόσο στην είσοδο, στην οποία επιχείρησε αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. να αποβιβάσει τη Σταμάτη, όσο και σε αυτή επί της Δέγλερη.

Ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης έπιασε... δουλειά κι άρχισε τις διαβουλεύσεις με τους αστυνομικούς, που τελικά ενέδωσαν στο αίτημα της Σταμάτη και την έβγαλαν από την πλαϊνή είσοδο, από την οποία μπαίνουν οι δικαστικοί λειτουργοί.

Με την... γνωστή της αμφίεση λοιπόν, την φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια κατέβηκε από την κλούβα και μπήκε στο Εφετείο. Η Σταμάτη συνοδευόταν κι από τον θεράποντα ιατρό της για να δημιουργηθεί ένα πιο ασφαλές γι αυτήν περιβάλλον και να καταθέσει με την... ησυχία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ