«Πρασίνισε» τα μεσάνυχτα το Ελ. Βενιζέλος - Ήρθε ο Μ. Εσιέν και τρελάθηκε με την υποδοχή του κόσμου

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (2/6) ο Μικαέλ Εσιέν και περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του τριφυλλιού του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει ευρωπαϊκή προοπτική. Ηταν εύκολη απόφαση για μένα. Είχα και έναν φίλο που μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Γκανέζου άσσου ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του.

Όταν ο Εσιέν ρωτήθηκε εάν ο φίλος του που τον συμβούλευσε θετικά για τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ ο Εσιέν παραδέχτηκε: «Ναι, μίλησα τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τον συμβουλεύτηκα και μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Μου είπε, αδελφέ πήγαινε στην Ελλάδα, θα ξετρελαθείς... Τον άκουσα και απάντησα θετικά... Είμαι πολύ ευχαριστημένος» είπε ο Εσιέν ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται με τις εκδηλώσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο Γκανέζος έφτασε με ιδιωτική πτήση στην Αθήνα. Φορούσε ένα άσπρο καπέλο και ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού. Αμέσως επιβιβάστηκε σε ένα τζιπ BMW που οδηγούσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Βόκολος. Ο Εσιέν κάθησε στη θέση του συνοδηγού και πίσω ο μάνατζερ του με ένα ακόμα άτομο πιθανότατα ο δικηγόρος του

Κατά την έξοδο του από την πόρτα των vip του αερδρομίου αποθεώθηκε από τους οπαδούς του τριφυλλιού που άναψαν καπνογόνα και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Γκανέζου. Το αυτοκίνητο έμεινε ακινητοποιημένο για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να κοπάσουν οι εκδηλώσεις των οπαδών. Ακόμα και μετά την απομάκρυνση του αυτοκινήτου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν για αρκετή ώρα συνθήματα.

Ο Εσιέν αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη 2 Ιουνίου και εκτός απροόπτου το απόγευμα θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του στο οποίο ο ποδοσφαιριστής και η πράσινη ΠΑΕ έχουν προσυμφώνησει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ