Ο Στέλιος Διονυσίου για την κρίση στο γάμο του: Κοιμόμαστε σε διαφορετικά κρεβάτια με τη γυναίκα μου

Ξαφνιάζει ο Στέλιος Διονυσίου σε συνέντευξή του μιλώντας για την κρίση στο γάμο του, αλλά για το αν θα ήθελε να ξανακάνει οικογένεια στο μέλλον... 

Αναφορικά με το πώς είναι την περίοδο αυτή στην οικογενειακή του ζωή, ανέφερε στο περιοδικό Λοιπόν πως «Είναι πάρα πολύ ήρεμα τα πράγματα. Το βασικό είναι τα παιδιά να μην είναι σε σύγχυση. Έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στο σπίτι.

Κάποια στιγμή βέβαια θα παρθούν κι άλλες αποφάσεις. Το ότι μένουμε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά, γιατί τρέφουν ελπίδες, επειδή είναι μαζί ο μπαμπάς και η μαμά, μήπως τα ξαναβρούνε».

Τόνισε μάλιστα πως «Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω την απόφαση να φύγω, να πάω σε άλλο σπίτι. Εύκολο δεν είναι, αλλά πρέπει να γίνει γιατί δεν φταίνε τα παιδιά σε τίποτα, για τη δικιά μας «χαζομάρα». Δεν πρέπει να την πληρώσουν τα παιδιά. Στο σπίτι που θα πάω θα έχω το χώρο για τα παιδιά μου, να έρχονται οπωσδήποτε δύο φορές την εβδομάδα, να τα έχω να μένουν μαζί μου.»

Μήπως όμως βρει ήδη νέα σύντροφο στη ζωή του και θέλει να φύγει; «Το σπίτι είναι δικό μου. Θα φύγω και θα το αφήσω στα παιδιά. Αν η Μαριλίτα αργότερα φτιάξει τη ζωή της, σαφώς δεν θα μένει σε αυτό το σπίτι, θα πρέπει να πάει να μείνει σε άλλο. Βλέπουμε πως θα χειριστούμε το θέμα. Τώρα κοιμόμαστε σε διαφορετικά κρεβάτια και δωμάτια»
Και βέβαια θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του… «Εννοείται, ποιος δεν θέλει; Όλοι θέλουμε να έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας να έχουμε μια συντροφιά, μια αγκαλιά, να πούμε δύο λόγια. Δεν σου κρύβω ότι αυτό μου λείπει, δεν είναι ότι δεν μου λείπει.»

Όσο για το αν θα έκανε άλλα παιδιά… «Όχι, δεν νομίζω, εκτός αν ο Θεός μου φέρει μια κοπέλα μικρότερη μου που θέλει να κάνει οικογένεια. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει. Δεν θέλω άλλα παιδιά, έκανα δύο, είμαι μια χαρά. Δεν είναι εύκολο σήμερα. Ηδη με τα δύο παιδιά ζοριζόμαστε πάρα πολύ.»

Πηγή: περιοδικό Λοιπόν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ