«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά το ατύχημα ήταν αν θα μπορέσω να κάνω παιδιά» - Η ιστορία της Rachelle που θα σας συγκινήσει

Μια γυναίκα που έμεινε παράλυτη στο μπάτσελορ πάρτι της τον Μάιο του 2010 καλωσόρισε προχθές στη ζωή την κορούλα της, χάρη σε μια πρώην συμφοιτήτρια που αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για την παλιά της φίλη. 

Η Rachelle Friedman Chapman και ο σύζυγός της Chris χρησιμοποίησαν ως παρένθετη μητέρα την Laurel Humes, την οποία συνάντησαν για πρώτη φορά το 2004 στο East Carolina University και δεν θα πάψουν ποτέ να την ευγνωμονούν για τη γέννηση της μικρής Kaylee!

Η 29χρονη Rachelle έμεινε παράλυτη το βράδυ που είχε βγει με τις φίλες της για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο της. Το ατύχημα συνέβη όταν μία από τις παράνυμφους την έσπρωξε μέσα στην πισίνα για πλάκα. Το πρώτο πράγμα που πέρασε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό της ήταν αν θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει παιδιά: «Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Δεν είχα ιδέα για το τι επρόκειτο να συμβεί σε μένα, αλλά από τότε που ερωτεύτηκα τον Chris ήθελα να αποκτήσω παιδιά μαζί του. Όταν έπεσα στην πισίνα και η κατάσταση μου άρχισε να χειροτερεύει δεν ήξερα αν θα ήμουν σε θέση να φέρω ένα παιδί στον κόσμο», αναφέρει η 29χρονη Rachelle.

Η Rachelle μετά το ατύχημα ήταν σε θέση να συλλάβει και να κυοφορήσει ένα παιδί, αλλά είχε εξαιρετικά χαμηλή αρτηριακή πίεση. Μη μπορώντας να σταματήσει τη λήψη της απαραίτητης φαρμακευτικής αγωγής, η οποία θα μπορούσε να είναι επιζήμια για το έμβρυο, η ίδια και ο Chris άρχισαν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Τότε η Rachelle έγραψε την ιστορία της στο blog της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο της παρένθετη μητρότητας και η φίλη της από τη σχολή ήρθε αμέσως σε επαφή μαζί της.

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ