Ο Νίκος Αλιάγας... παπάς, Ζορμπάς ή τσολιάς! Ο χαρισματικός Νikos μας βγάζει ασπροπρόσωπους διεθνώς - Σήμερα είναι τα γενέθλια του - Αφιέρωμα

Ο γοητευτικός, διεθνής και super star της Ευρώπης, ο δικός μας Νίκος Αλιάγας έχει σήμερα 13/5 γενέθλια, ίσως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του, αφού θα τα γιορτάσει με την πρωτότοκη κορούλα του που ήρθε στη ζωή πρόσφατα.

Ο γοητευτικός, διεθνής και super star της Ευρώπης, ο δικός μας Νίκος Αλιάγας έχει σήμερα 13/5 γενέθλια, ίσως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του, αφού θα τα γιορτάσει με την πρωτότοκη κορούλα του που ήρθε στη ζωή πρόσφατα.



Ο Νίκος Αλιάγας, γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1969 στο Παρίσι.

Γεννήθηκε από πατέρα και μητέρα Ελλήνων μεταναστών στη γαλλική πρωτεύουσα ένα χρόνο μετά την επανάσταση του 68.
Μαθήτευσε στο σχολείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο "Cheteney - Melebry". Έχει πολλές φορές δηλώσει πως η πατρίδα, η οικογένεια και η θρησκεία είναι τα πιστεύω του και πάνω σε αυτές τις αξίες περπατά στη ζωή του.



Έλληνας μέχρι το κόκκαλο είχε από μικρός κλείσει το μάτι στο φακό. Οι δυο έκτισαν μια φιλία ζωής από τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Παρουσιαστής διεθνούς φήμης



Ως δημοσιογράφος, εργάστηκε στη Γαλλική Ραδιοφωνία (Radio France Internationale), στο Tele Monde Carlo και για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πανευρωπαϊκό δορυφορικό κανάλι Euronews.



Στη Γαλλία ανέτειλε το λαμπρό άστρο του. Πολύ γρήγορα και με περισσή παιδεία έγινε διάσημος, μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπως οι "Union Libre" στο κανάλι France 2 και το σόου "Star Academy" στο ΤF1. Το γνωστό ριάλιτι "Star Academy" σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία στη Γαλλία.


Ο Νίκος Αλιάγας χόρεψε τον PSY συρτάκι

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Μέχρι το 2005 ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο με το Mega, όπου παρουσίαζε ειδικά προγράμματα.



Από τον Απρίλιο του 2007 ανήκει στο δυναμικό του Alpha, στη θέση του ειδικού συμβούλου προγράμματος.
Το 2012 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής του επιτυχημένου μουσικού θεσμού των μουσικών βραβείων NJR που διοργανώνει ο ομώνυμος μουσικός σταθμός και μετέδωσε ζωντανά το κανάλι TFI.



Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα. Δεν ξεχνά όμως ποτέ την αγαπημένη πατρίδα των γονιών του.



Εδώ και 10 περίπου χρόνια που βρίσκεται στα MME, είτε ως παρουσιαστής ειδήσεων στο Tele Monte Carlo, είτε στο Euronews, είτε στην εκπομπή της Christine Bravo «Union Libre», δεν έχει αφήσει να περάσει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, που να μην προβάλλει έμμεσα ή άμεσα την πατρίδα μας.


Θα μπορούσα να είχα γίνει παπάς λέει στον Γάλλο παρουσιαστή

Ο ίδιος έχει πλήρη συνείδηση ότι η τηλεόραση έχει πάντα το πάνω χέρι στη σχέση της με τους ανθρώπους της, καθώς είναι η απόλυτη δύναμη που ορίζει τη διάρκεια της φήμης, της δόξας και του πλούτου που παρέχει. Οπότε ξέρει πως όταν φύγει από το "super" μέσο μπορεί μετά από λίγο κανείς να μην τον θυμάται.

Προσωπική ζωή

Νίκος και Τίνα Γρηγορίου



Μια κοινή παρέα σε μια έξοδο ήταν η απαρχή της γνωριμίας τους, που στα πρώτα της βήματα ήταν καθαρά φιλική. Με ειδίκευση στην κοινωνική ψυχολογία διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή Τσέλσι, με πελάτες τα πιο γνωστά ονόματα της rock σκηνής. Δεν άργησε αυτή η φιλία να μετατραπεί σε μια όμορφη σχέση που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους, το 2013.



Τι καλύτερο από το να γιορτάζει φέτος τα 44α γενέθλιάτου σε διπλό ταμπλό, και στα επαγγελματικά αλλά και την προσωπική του ζωή.


Συνέντευξη με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα


Κώστας Γαβράς, Νανά Μούσχουρη και Νίκος Αλιάγας μιλούν για την Ελληνική κρίση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ