Έγκυος γιαγιάκα 99 ετών & με την βούλα - Ιδού το τεστ εγκυμοσύνης

Η 99χρονη Doris Ayling έλαβε μια επιστολή από το νοσοκομείο του Πόρτσμουθ, στη Βρετανία, με την οποία ενημερωνόταν ότι είναι έγκυος και της ζητούσαν να το επισκεφθεί άμεσα για να υποβληθεί σε προγεννητικό έλεγχο μαζί με ένα δείγμα ούρων...

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που θα γίνει εκατό ετών τον προσεχή Νοέμβριο, δήλωσε στην εφημερίδα Sun, που δημοσιεύει την είδηση, ότι εδώ και 70 χρόνια δεν έχει μείνει έγκυος, ενώ ένα από τα τρία παιδιά της, ο 76χρονος συνταξιούχος Brian, δήλωσε ότι η μητέρα του καθώς και όλη η οικογένεια γέλασαν πολύ με την επιστολή του νοσοκομείου.

Η Doris Ayling δήλωσε στην εφημερίδα ότι της έκανε εντύπωση που στην επιστολή η ημερομηνία της γέννησής της ήταν η σωστή, ενώ παράλληλα το νοσοκομείο την ειδοποιούσε ότι μπορούσε να αναβάλλει τον προγεννητικό έλεγχο μόνο σε «εξαιρετικές περιστάσεις».
Και μπορεί η 99χρονη, μητέρα τριών συνταξιούχων παιδιών και γιαγιά 20 εγγονιών, να γέλασε με την γκάφα του νοσοκομείου, αλλά ο εκπρόσωπός του προσπάθησε να «συμμαζέψει» το λάθος με μια δήλωση που ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σπάνιο διοικητικό λάθος και έχουμε ήδη ζητήσει συγγνώμη για όποια ανησυχία μπορεί αυτό να προκάλεσε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ