Ο Γιάννης Σπαλιάρας ζητά συγνώμη- Δεν ξέρει αν ήταν 4000 οι γυναίκες πάντως είναι σίγουρα κάτω από... 5000

Δείτε τι είπε πάλι ο αθεόφοβος Σπαλιάρας-Απαντά στους σχολιαστές του με νέα ανάρτηση

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν λέει να αφήσει την ιστορία με τις 4000 γυναίκες του να περάσει στη λήθη της δημόσιας συζήτησης-χλευασμού.

Όχι συνεχίζει ακάθεκτος να τρολάρει κι αυτός με τη σειρά του τα Social Media χτυπώντας ξανά. 

Αφού δεν δίστασε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δηλώνοντας ότι η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα πήγαινε, είναι η Άνγκελα Μέρκελ και πως η... πολυγαμία αποτελεί παρελθόν για τον ίδιο εδώ και τρεις μήνες, καθώς βρίσκεται σε σχέση, ο Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο... επανήλθε την Κυριακή με μια νέα του ανάρτηση στο Facebook, στον προσωπικό του λογαριασμό.


«Θελω να ζητήσω μια δημόσια συγνωμη για την δήλωση με τον αριθμό 4000 περίπου που ειπα και δεν θυμάμαι ακριβώς ..και τον σάλο που προκλήθηκε ..παντως ειναι σιγουρα κάτω απο 5000 ..ελπίζω να διασκεδασατε κ να γέλασατε οσο εγώ κάποιες στιγμές με ολα τα έξυπνα καυστικά σχόλια..στεναχωριέμαι που λείπει ο κανακης κ η παρέα του κ δεν θα δώ σερβετα να κανει Σπαλιαρα ..περίμενα δημόσια τοποθέτηση Ψινάκη για να τους αποτελειώσει..μεχρι που με πήρε ο Ηλίας κ μου είπε να πάω μια "βόλτα"απο το Κ.Α.Σ ..και θα μου κανει άγαλμα !το μονο ευχάριστο οτι έμαθε ο κύριος Μπογδανος το επίθετο μου ..ελπιζω να μάθει κ το ονομα ..ζητώ δημόσια συγνωμη σε όσους έβρισα κ δεν το άξιζαν γιατι δεν έκανα την δήλωση για να προκάλεσω κ δεν ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτο κ αντέδρασα άσχημα ..ευχομαι καλές διακοπές σε όλους..P.S. Μην ξεχνάτε να ακούτε Τζίμη Πανουση ..».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ