Ο αγαπημένος μας Snoopy γίνεται σήμερα 47 & το γιορτάζει με νέα ταινία - Δείτε το trailer

Σήμερα 10 Αυγούστου είναι τα γενέθλια του αγαπημένου Σνούπι (10 Αυγούστου 1968) και το σύνθημα είναι ένα: Dream Big...

 

Και λόγω γιορτής μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε τον Σνούπι, με δάσκαλο τον σκηνοθέτη της νέας τρισδιάστατης ταινίας «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία», που βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Τσάρλι Μπράουν, Σνούπι, Λούσι, Λάινους και η υπόλοιπη συμμορία κάνουν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη οθόνη - σαν να μην έχουν ξανά εμφανιστεί ποτέ – για χάρη της τρισδιάστατης τέχνης.


Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση.

Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σούλτζ (που τον εμπνεύστηκε από τον σκύλο που είχε ως παιδί) και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» θα αποδείξει ότι «κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει.»

Τα ανεπανάληπτα «Peanuts» ήταν σε ημερήσια βάση σε εννέα εφημερίδες, μεταξύ των οποίων οι «Washington Post», «Chicago Tribune» και «The Boston Globe».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ