Ποιο είναι το πρωτοσέλιδο της Kontra Νews που εξόργισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δείτε τι γράφει (Φωτό)

Με τον... τίτλο "Ο άνδρας της δεν μπορεί να μαζέψει τη Ζωή;" κυκλοφόρησε την Πέμπτη η εφημερίδα Kontra News, που δεν σταμάτησε εκεί. "Πατέρα και μάνα δεν έχει να την πάνε για εξετάσεις μετά το χθεσινό παραλήρημά της στη Βουλή;" αναφέρει ο υπέρτιτλος.  

 

"Πώς μια κοπέλα ξεγέλασε τόσους βουλευτές, όλων των κομμάτων και την ψήφισαν για πρόεδρο της Βουλής και αυτή τώρα ταλαιπωρεί έναν ολόκληρο λαό, για να τιμωρήσει το κόμμα που την εξέλεξε βουλευτή, με την αστεία δικαιολογία ότι παρεδόθη ένα έγγραφο για τη σύγκλιση της Βουλής ένα λεπτό αργότερα, επειδή οι υπάλληλοι του γραφείου της καθυστέρησαν σκόπιμα τον εκπρόσωπο του πρωθυπουργού για να περάσει η ώρα και να το παραλάβει μετά τις 12, που λογίζεται άλλη μέρα. Ιστορία απόλυτης τρέλας", αναφέρει η εφημερίδα, επίσης στο πρωτοσέλιδό της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικαλέστηκε το εν λόγω πρωτοσέλιδο αλλά και προηγούμενα της ίδιας εφημερίδας που επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, είπε: «Πώς τολμάτε να αποδίδετε δόλο σε προέδρους επιτροπών της Βουλής και στην πρόεδρο της Βουλής που προσπαθούν να περιφρουρήσουν τη διαδικασία στη Βουλή;».

Επιτέθηκε επίσης και στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη για όσα είπε το πρωί στον ΣΚΑΙ περί Φρόιντ και Μαρξ για να εξηγήσει κανείς την προσωπικότητα της προέδρου.

«Ακούσαμε τον υπουργό Επικρατείας να μιλάει με ψυχιατρικούς όρους» είπε και πρόσθεσε πως όλα αυτά θυμίζουν πρακτικές που στοχεύουν στην εκφυλιστική αποδόμηση της προσωπικότητας εκείνων που διαφωνούν και χρησιμοποιούν, όπως είπε, τα πιο σκοτεινά καθεστώτα.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να συγκληθεί η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, χωρίς την ίδια.

Επιπλέον τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 50 έδρες μπόνους με ένα πρόγραμμα που δεν τηρεί.

«Οι έδρες αυτές δεν δικαιολογούνται όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει άλλο πρόγραμμα από αυτό που εφαρμόζει» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ