Αυτή η συνεργασία θα συζητηθεί: O Χρήστος Ανθόπουλος ετοιμάζει εκπομπή με τον Άκη Πετρετζίκη

Αυτή τη στιγμή όπως αποκαλύπτει παρουσιαστής σε συνέντευξή του είναι σε συζητήσεις με τον Άκη Πετρετζίκη και τους ιθύνοντες του Mega για ένα concept, εάν όντως συνεργαστούν οι δύο άντρες μιλάμε για τη συνεργασία της χρονιάς!

Ποια είναι τα τηλεοπτικά σχέδια για την επόμενη σεζόν του Χρήστου Ανθόπουλου; Θα δούμε το δεύτερο κύκλο του Εεεεε στο Mega;
Συζητάμε για την επόμενη σεζόν, απλά όλα έχουν πάει πίσω λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ακόμα. Αν όμως η εκπομπή συνεχιστεί, θέλουμε να την εξελίξουμε.

Ισχύει πως θα κάνεις και εκπομπή με τον Άκη Πετρετζίκη;

Είμαστε φίλοι και σε πρώτο στάδιο έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είναι ένα πολύ ωραίο concept. Ταξιδιωτικό, με βάση τη μαγειρική. Ο καθένας θα κάνει την εκπομπή που ήδη έχει και θα κάνουμε κι αυτήν επιπλέον. Με τονΆκη μιλάμε λες και είμαστε χρόνια φίλοι, η σχέση μας ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». (γέλια)

Σου έχουν γίνει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;
Ναι, και μερικές είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αν αυτά που συζητάμε τώρα, για κάποιους λόγους δεν προχωρήσουν, θα τις επανεξετάσουμε. Ειδικά ένα τηλεπαιχνίδι που μου έχουν προτείνει, μου άρεσε πολύ. Συζητάω τα πάντα!
 

Πηγή:People

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ