Βίντεο: Όταν η ανθρώπινη πυραμίδα γκρεμίζεται και ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον

Οι ανθρώπινες πυραμίδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε αρκετές χώρες, και κυρίως στην Καταλονία όπου αποτελούν και το επίκεντρο πολλών εορταστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως είχαν προβλεφθεί (και προφανώς δοκιμαστεί εξαντλητικά στις προπονήσεις).

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αν και ο δυνατός αέρας που φυσά δυσκολεύει την ισορροπία των πιο ψηλά τοποθετημένων ανδρών. Ο τελευταίος που έρχεται να προστεθεί είναι συνήθως ένα αγόρι, που όπως και εδώ θα δώσει τον τελικό πανηγυρικό τόνο στην ολοκλήρωση της προσπάθειας...

Στην περίπτωσή μας όμως, ο πιτσιρικάς, αφού έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία την άνοδο, ξαφνικά γλιστράει και πέφτει. Παρασέρνοντας όλους όσους ήταν από κάτω του, και γκρεμίζοντας σε δευτερόλεπτα την ανθρώπινη πυραμίδα. Τα σώματα πέφτουν με δύναμη στο κοινό, όμως παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει τελικά κανένας τραυματισμός. Πέρα μόνο από την περηφάνια (και δη την Καταλονική περηφάνια), η οποία πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Πολύ δε περισσότερο όταν λόγω κάλυψης από βίντεο, έγινε και viral σε όλο το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ