Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Β. Μεϊμαράκης δεν είναι πιο Νεοδημοκράτης από εμένα

Την άποψη ότι ο Β. Μεϊμαράκης δεν έχει τη διάθεση να κάνει τις αλλαγές που απαιτούνται στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας την υποψηφιότητα του νυν προέδρου του κόμματος ως μία «σίγουρη επιλογή» που συνεπάγεται στασιμότητα.
 

«Ο κ. Μεϊμαράκης νομίζω ότι σηματοδοτεί τη σταθερότητα. Δεν νομίζω ότι  έχει την πραγματική διάθεση να κάνει τις αλλαγές που απαιτούνται στο κόμμα. Ο ίδιος έχει υπάρξει και γραμματέας του κόμματος. Αν ήθελε να κάνει αλλαγές θα τις είχε κάνει και ως γραμματέας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
«Δεν νομίζω ότι είναι μια υποψηφιότητα που θα μπορέσει να μιλήσει αξιόπιστα ειδικά στους πολίτες που τοποθετήθηκαν σε κόμματα μεταξύ της Ν.Δ. και τους ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τις εκλογές», πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας δε χθεσινές αναφορές του κ. Μεϊμαράκη είπε ότι «κανείς δεν μπορεί να καπηλεύεται την ενότητα της Ν.Δ.», η οποία «είναι διασφαλισμένη από την ίδια τη διαδικασία».


«Σέβομαι και τιμώ τον κ. Μεϊμαράκη, αλλά δεν είναι πιο Νεοδημοκράτης από ό,τι είμαι εγώ. Ούτε εγώ έφυγα από τη Ν.Δ. Έχουμε άλλη αντίληψη αλλά δεν είναι πιο Νεοδημοκράτης, το ίδιο Νεοδημοκράτες είμαστε», τόνισε.
Σε ό,τι αφορά τον Απ. Τζιτζικώστα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι τον σέβεται και ότι θεωρεί πως είναι ένα άξιο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και ικανός περιφερειάρχης, αλλά υπάρχει ένα ζήτημα με το ασυμβίβαστο που θα δημιουργήσει δυαρχία. «Οι πολίτες θα κρίνουν εάν αυτό είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα, κατ’ εμέ είναι μειονέκτημα», παρατήρησε, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε πως περιμένει να ακούσει τις θέσεις του κ. Τζιτζικώστα για την Ν.Δ.


Για τον Αδ. Γεωργιάδη είπε ότι θα στεναχωρηθεί εάν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τις υπογραφές που του λείπουν.
Τέλος τόνισε ότι κατεβαίνει στην κούρσα για την προεδρία, τονιζοντας ότι ο ίδιος αποτελεί «σοβαρή και υπεύθυνη φωνή ανανέωσης» για τη Ν.Δ..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ