Μπάμπης Στόκας: Πως έχασε 25 κιλά & τι λέει για το διαζύγιο του;

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον Μπάμπη Στόκα ο οποίος μίλησε στο Πρωινό για όλα...

Για τα talent shows την Πάολα και τον Παντελίδη:«Αν μου έδιναν πολλά λεφτά θα πήγαινα κριτής σε ένα talent show. Μόνο για αυτό. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Πάολα. Ήταν ένα ατυχές παράδειγμα. Είπα ότι δε θα έγραφα τραγούδι, γιατί δεν μπορώ να το γράψω τόσο εύκολα, όχι για την Πάολα, για την κάθε Πάολα. Ίσα ίσα είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν μου αρέσει η αισθητική των μαγαζιών αυτών. Δεν έχει να κάνει. Δεν είμαι και το υπόδειγμα της αισθητικής. Μία χαρά είναι και ο Παντελίδης. Είναι ένα τραγούδι του που μου αρέσει κιόλας «Λιώμα στο γκρεμό». Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους και ευγενικά παιδιά είναι όταν τους συναντάω. Πιο ευγενείς από άλλους έντεχνους.

Θα συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβά;«Δεν θα συνεργαζόμουν με έναν εμπορικό καλλιτέχνη γιατί έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου, όχι ότι έχω κάτι με τον Σάκη Ρουβα.»

Για την απώλεια των κιλών:«Διατροφούλα, σαλατούλα, τα γνωστά. ήμουν 120 κιλά»

Για το διαζύγιο: «Δεν γουστάρω κανένας να ασχολείται με την προσωπική μου ζωή, όπως δεν ασχολούμαι και εγώ με του καθενός και επειδή γράψανε πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν, για αυτό ένιωσα αυτή την υποχρέωση. Για να προφυλάξω περισσότερο την οικογένεια μου, την κόρη μου και την πρώην γυναίκα μου.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ