Στοκατζίδικα 2015: 11 διευθύνσεις για φθηνές αγορές σε ρούχα, παπούτσια ή ηλεκτρικά‏

Η αγορά ρούχων και πάσης φύσεως αξεσουάρ εν μέσω περιόδους οικονομικής στενότητας είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε και ξανασκεφτόμαστε κάθε φορά που (δεν) έχουμε κάποια χρήματα στην άκρη. 

Πόσο θα μας κοστίσει; Πού μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες προσφορές ώστε να μην φύγουν πολλά;

Την απάντηση δίνουν τα στοκατζίδικα της Αθήνας και των γύρω περιοχών, τα οποία διαθέτουν κομμάτια από παλαιότερες σεζόν σε τιμές σ(τ)οκ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές τέτοιες διευθύνσεις για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα με όσο το δυνατόν… λιγότερα.

Factory Outlet 
Δύο κτίρια, ένα στην Λεωφόρο Πειραιώς και ένα στο Αεροδρόμιο διαθέτει το δημοφιλές stock house, στο οποίο βρίσκουμε μερικές από τις δημοφιλέστερες φίρμες ιδιαίτερα του casual και αθλητικού ντυσίματος (Juicy, Funky Budha, Levis, Nike, O’neill, CK, Alouette), με τιμές σε έκπτωση έως και 80%. Διαθέτει και online κατάστημα με ακόμα περισσότερες προσφορές.

Balloon Stock (δείτε όλα τα καταστήματα εδώ)
Τα πάντα γύρω από τη γυναικεία ένδυση σε πολύ χαμηλές τιμές (ρούχα με έκπτωση μέχρι 80%, αμπιγιέ από 30€, νυφικά από 150€) σε τέσσερα στοκ καταστήματα στην Αττική που διαθέτουν φίρμες όπως οι Christa Probst, Gianni Rodini, Amelie, Lila κ.α.. Διαθέτει και online κατάστημα, με αντικαταβολή ή δωρεάν αποστολή στον χώρο σας για παραγγελίες άνω των 50€ (εντός Αττικής) και 100€ (εκτός Αττικής).

Gianna Kazakou 
Σχέδια της προηγούμενης, κυρίως, σαιζόν, με την υπογραφή της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, με έκπτωση -50%. Επίσης, έξτρα εκπτώσεις και προσφορές για παραγγελίες από το online κατάστημα της φίρμας και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 30€.

Buldoza.gr 
Το δημοφιλέστερο πιθανότατα ελληνικό site για stock online shopping, η Buldoza διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμες μάρκες όπως οι Gant, Desigual, Vans, Nike, Quicksilver, Tokyo Laundry και Calvin Klein, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, είδη κουζίνας και διακοσμητικά, σε εκπτώσεις της τάξης του -50%. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή στο courier, ενώ τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5€ (και δωρεάν για αγορές 59€ και πάνω).

Empoli Outlet 
Με σύνθημα «εδώ πληρώνεις τα μισά», τα δύο στοκ καταστήματα Empoli συγκεντρώνουν ενδύματα από δεκάδες εταιρίες σε προσφορές ως και 50% - θα βρείτε για παράδειγμα προϊόντα Alcott, Celestino, Timberland, Grant, Converse, Triumph, Levi's, Admiral, Ugg, Diesel, New Balance, Nike, Attrattivo κ.α.

Όλη η συνέχεια εδώ - in2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ