Βρετανία: 2χρονο αγοράκι πνίγηκε με σταφύλι - Δεν ανέπνεε επί 30 λεπτά‏

Ένα μικρό αγοράκι πέθανε τελικά στο νοσοκομείο του Νιούκαστλ πέντε ημέρες μετά τον πνιγμό του από ένα σταφύλι σε γνωστή πιτσαρία.
 

Η αναπνοή του 2χρονου Τζέικομπ Τζένκινς σταμάτησε για 30 λεπτά περίπου αφού πνίγηκε με το σταφύλι, την περασμένη Παρασκευή.

Οι γονείς του μικρού, Αμπιγκέιλ Γουίλσον και Ντέιβιντ Τζένκινς αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή, χθες Τετάρτη. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες κίτρινα μπαλόνια αφέθηκαν ελεύθερα στην παραλία Seaton Carew προς τιμή του.

Η Τζοάν Τόμσον, που πρόσφατα είχε χάσει την μόλις 9 μηνών κόρη της, μετά από πνιγμό από ζυμαρικά, δήλωσε πως τέτοια περιστατικά πνιγμού δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν.

Δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τους κινδύνους που ενέχουν απλές τροφές ή πως τα παιδιά μπορούν να βάλουν στο στόμα τους οτιδήποτε βρουν στο πάτωμα… θα πρέπει να βρίσκεστε διαρκώς σε επαγρύπνηση. Τέτοια περιστατικά μπορούν να συμβούν στον καθένα, είναι ατυχήματα και δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη προσπάθεια μπορεί να κατέβαλε κάποιος για να είναι τα παιδιά του ασφαλή, δυστυχώς όπως και στην περίπτωση του μικρού Τζέικομπ, ήταν ένα τραγικό ατύχημα».

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ