ΗΠΑ: 27χρονος πατέρας αυτοκτονεί πνίγοντας μαζί του την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του

Ο 27χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε σε λίμνη της Αριζόνα, «ήξερε τί έκανε, και το έκανε σκόπιμα», λένε τώρα οι αρχές.

Ο Γκλεν Μπάξτερ βύθισε επίτηδες το οικογενειακό SUV στην λίμνη Temple Town, μαζί με την σύζυγό του Ντανίκα και τα τρία τους παιδιά ηλικίας ενός, δύο και τριών ετών αντίστοιχα. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας το αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγείται «σταθερά και ψύχραιμα» μέσα στη λίμνη. 

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, έβγαλαν από το νερό τους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά χωρίς να αντιληφθούν ότι στην τελευταία σειρά καθισμάτων ήταν δεμένο και το ενός έτους μωράκι. 

Μόλις έγινε αντιληπτή η «ύποπτη» απουσία του μικρού, οι δύτες έσπευσαν εκ νέου στη λίμνη αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για το παιδάκι. Λίγο αργότερα εξέπνευσαν και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογενείας που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 – λίγο πριν την γέννηση του πρώτου παιδιού, αλλά χώρισε λίγους μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τον παππού της 25χρονης Ντανίκα, η εγγονή του είχε επανειλημμένα απορρίψει τις προτάσεις του συζύγου της για επανασύνδεση.

ΠΗΓΗ: abc15.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ