Δείτε την νέα εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου-Αλλαγή φίρμας της φανέλας μετά από χρόνια (φωτό & βίντεο)

Με νέα εμφάνιση θα εμφανιστεί στο ματς της Παρασκευής στο Βίλνιους και στην κόντρα με τη Λιθουανία, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Επειτα από χρόνια, η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης άφησε την adidas και πλέον θα ντύνεται με NIKE.

Με νέα εμφάνιση θα εμφανιστεί στο ματς της Παρασκευής στο Βίλνιους και στην κόντρα με τη Λιθουανία, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Έπειτα από χρόνια, η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης άφησε την adidas και πλέον θα ντύνεται με NIKE.



Απέναντι στη Λιθουανία, η εθνική θα παρουσιαστεί με τη λευκή εμφάνιση, αν και όπως έγινε γνωστό αυτή θα φοριέται κυριως στα εντός έδρας παιχνίδια της, γράφει το tanea.gr.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ενημέρωση, «η εμφάνιση θα έχει κλασικό ποδοσφαιρικό σχεδιασμό και η φανέλα  θα τιμά την ελληνική κληρονομιά.Η πρώτη εμφάνιση της Ελλάδας από τη NIKE θα έχει καθαρές γραμμές στα εθνικά χρώματα και θα  βελτιώνει την απόδοση των παικτών με τις καινοτομίες της».


Video streaming by Ustream

Ο αρχηγός της εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, υποστήριξε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και για τους συμπαίκτες μου να φοράμε τη φανέλα της εθνικής και να αντιπροσωπεύουμε τη χώρα μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αποδώσουμε στον μέγιστο βαθμό, φορώντας τα εθνικά χρώματα και τη σημαία στην καρδιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ