Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σας όταν είστε έτοιμοι να πεθάνετε;

Όλες τις διεργασίες στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου όταν βλέπει το δολοφόνο με το τσεκούρι να έρχεται κατά πάνω του, αποφάσισε να μοιραστεί με τους χρήστες του διαδικτύου ένα… μάτσο Αμερικανών χημικών, ενόψει Halloween.
 

Έχετε ποτέ σκεφτεί βλέποντας μια ταινία τρόμου ή σπλάτερ τι πραγματικά αισθάνεται κάποιος αντικρίζοντας κατάματα το θάνατο; Αν όχι, ήρθε ή ώρα να το κάνετε και να μάθετε και την απάντηση!
Αρχικά τον κυριεύει ο φόβος, ο οποίος ωστόσο τον κρατά σε εγρήγορση και έτοιμο για το επόμενο στάδιο: της αντίστασης ή του… τρεξίματος!
«Όσο πλησιάζει το Halloween οι άνθρωποι παρακολουθούν περισσότερες ταινίες τρόμου», τονίζει ο Michael Bernstein από την Αμερικανική Ένωση Χημικών, συμπληρώνοντας:

«Στη συνέχεια βλέπουν φαντάσματα και δολοφόνους με τσεκούρια σε κάθε γωνία. Ο φόβος που αισθάνεται κάποιος όταν βλέπει ένα θύμα να σκοτώνεται και οι κραυγές όταν ο δολοφόνος "πηδάει" έξω στην οθόνη, είναι αντιδράσεις εκπληκτικά παρόμοιες με εκείνες των θυμάτων στην ταινία».
«Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σας όταν είστε έτοιμοι να πεθάνετε; Αυτό το βίντεο θα σας διδάξει όλη τη "χημεία" των τελευταίων στιγμών σας», καταλήγει…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ