15 κομψά & όμορφα παπούτσια για τις βροχερές μέρες - Δείτε τα!

Ενώ είσαι σχετικά προετοιμασμένη για τα ρούχα που θα φορέσεις τις πιο αλλοπρόσαλλες μέρες του Οκτώβρη, έχεις μεγάλο πρόβλημα στο να διαλέξεις τα σωστά παπούτσια. 

Τις προάλλες φόρεσες την pencil φούστα σου με πουκάμισο, καμπαρντίνα και γόβες, αλλά η εμφάνισή σου δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία αφού πριν φτάσεις στο γραφείο, είχες ήδη γίνει μούσκεμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το ίδιο φυσικά συνέβη και τη μέρα που φόρεσες μπαλαρίνες, αλλά και στη βόλτα σου, που προτίμησες τα υφασμάτινα sneakers σου.

Ιδανικά, τις μέρες με βροχή θα μπορούσες να κυκλοφορείς από το πρωί μέχρι το βράδυ με ψηλές γαλότσες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι βολικές για όλες τις γυναίκες, ούτε συνδυάζονται με όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας. Ενώ μπορείς να τις φορέσεις εύκολα με κολάν ή με ένα skinny παντελόνι, δεν είναι σίγουρο πως δείχνουν κομψές όταν τις συνδυάζεις με mini φούστα, πόσω μάλλον με μία midi και πιο κλασική. Προτίμησε κοντά γαλοτσάκια που δείχνουν πιο μοντέρνα και chic, ενώ μία καλή επιλογή είναι και τα μποτάκια που καλύπτουν τον αστράγαλο, μιας και σε προστατεύουν από κρύο, βροχή, αλλά και από τις λακκούβες που θα βρεις στον δρόμο σου.

Αν πάλι δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και περπατάς άνετα μόνο με τα φλατ σου, προτίμησε ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers, ίσια ή μποτάκια. Εξίσου, κομψά δείχνουν και τα flatforms με υπερυψωμένη σόλα. Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πολλών σχεδίων, χρωμάτων και γραμμών, ώστε να ανακαλύψεις το ιδανικό ζευγάρι για κάθε εμφάνισή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα υφασμάτινα ή suede παπούτσια και προτίμησε δερμάτινα ζευγάρια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΠΗΓΗ: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ