Αυτός είναι ο όγδοος δράστης του μακελειού στο Παρίσι: Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1989

Πρόκειται για έναν άνδρα που γεννήθηκε στο Βέλγιο και φέρεται να είναι ο όγδοος δράστης του πολύνεκρου μακελειού της Παρασκευής.
 

Πρόκειται για τον Abdeslam Salah, που γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1989 στις Βρυξέλλες. Εις βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης αφού το ανθρωποκυνηγητό που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επεκτείνεται απ’ άκρη σ’ άκρη της Ευρώπης.
Η είδηση πως ένας από τους δράστες των πολύνεκρων επιθέσεων στο Stade de France, το θέατρο Bataclan και εστιατόρια και καφέ στο 10ο και το 11ο διαμέρισμα του Παρισιού έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής, λίγη ώρα αφού εντοπίστηκε το μαύρο Seat Leon που αναζητούσε η αστυνομία.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο προάστιο Μοντέιγ του Παρισιού και μέσα είχε τρία Καλάσνικοφ, παρόμοια με αυτά που είχαν και οι δράστες.
Έξι από τους δράστες των επιθέσεων πυροδότησαν τα γιλέκα με εκρηκτικά που φορούσαν, ένας σκοτώθηκε από την αστυνομία, ενώ ένας διαφεύγει. Σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη του μακελειού, οι δράστες ήταν οκτώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ