Ευαγγελία Σαμιωτάκη: Είχα σκεφτεί να βάλω τέλος στη ζωή μου – Γιατί τα "χώνει" σε Μπέζο & Διαβάτη

Συνέντευξη στο περιοδικό Yes και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η οποία αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο του Σπύρου Καλογήρου, είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Σκεφτήκατε να αυτοκτονήσετε;

Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με σταμάτησε, όμως, καταρχήν το παιδί και η εγγονή μου κι αν θες η αμαρτία αυτής της πράξης. Έλεγα ότι αυτό είναι για τους δειλούς και όχι για τους γενναίους σαν κι εμένα. Οι γενναίοι σηκώνονται στα πόδια τους και προχωρούν. Την αυτοκτονία την θεωρώ υποχώρηση. 

Κάποιοι συνάδελφοί σας, όπως ο Γιάννης Μπέζος, δήλωσε πως δεν θέλει να τον πλησιάζει ο κόσμος. Πώς σας φαίνεται;

Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο εντελώς. Είχα θυμώσει πολύ με αυτές τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου. Απαγορεύεται ένας καλλιτέχνης, που ο κόσμος είναι αυτός που τον στηρίζει, να τα λέει αυτά. Ο καλλιτέχνης οφείλει να είναι φίλος με τους φίλους του και όταν έρχεται ο άλλος από το χωριό του να σε φιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί σου είναι απαράδεκτο εσύ να τον περιφρονείς. Εγώ χαίρομαι όταν έρχονται να με χαιρετίσουν και τους λέω ευχαριστώ. 

Πρόσφατα έγινε ντόρος με τον Σάκη Ρουβά…

Δεν συμφωνώ καθόλου με την Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Σάκης δεν είναι τυχαίος, είναι χαρισματικός και μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει κάτι το θείο. Τον είδα και στην τραγωδία, ήταν υπέροχος υποκριτικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ