The Beaumont Hotel: Το νέο ξενοδοχείο του Λονδίνου με ατμόσφαιρα 1920 - Οι απανταχού πλούσιοι μένουν πια εδώ

Το Beaumont είναι ένα καταπληκτικό νέο ξενοδοχείο στην καρδιά του Λονδίνου, μόλις δύο λεπτά απο την πολύβουη Oxford Street & απέναντι ακριβώς απο το διάσημο πολυκατάστημα Selfridges αλλα ως εκ θαύματος, στο συγκεκριμένο σημείο βασιλεύει απόλυτη ησυχία και πρέπει να το γνωρίζεις για να το επισκεφθείς 

Το concept αυτού του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου είναι το παλιό αφού η κεντρική ιδέα της διακόσμησης και του design από την είσοδο έως τις σουίτες παραπέμπει στο 1920! Αριστοτεχνικά μελετημένο και σχεδιασμένο από τους ιδιοκτήτες του Chris Corbin και Jeremy King, με την εμφαση να δίνεται σε μεγάλο βαθμό στην άνεση, την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία.

Αυτό το καλά κρυμμένο μυστικό, για την ώρα, είναι ήδη η επιλογή των trendsetters & των κλασσάτων ταξιδιωτών που φτάνουν στο Λονδίνο

Ένα πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Mayfair έχει 50 δωμάτια, 13 στούντιο και 10 σουίτες, το Beaumont βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία σε μια ήσυχη πλατεία με κήπο, κοντά στις μπουτίκ, τις γκαλερί και τα μουσεία των Mayfair, Marylebone, St Jame’s ενώ στα θέατρα στο West End πας με τα πόδια. Φυσικά είναι και δύο βήματα από την Bond street με τις πολυτελείς μπουτίκ αλλά και καθόλου μακριά από το Hyde Park και τo Knightsbridge.  

Μεγαλοπρεπές στυλ και παράλληλα οικείο και φιλόξενο, το Design είναι εμπνευσμένο από τα μεγάλα Art Deco ξενοδοχεία της δεκαετίας του 1920, με όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένων του λαμπερού εστιατορίου Colony Grill Room, του κομψού American Bar, του πριβέ σαλονιού και του εξαίσιου Spa & Gym με ambiance μιάς άλλης εποχής αλλά σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς και μηχανήματα. 

Στο εστιατόριο η ατμόσφαιρα με τα πορτραίτα των αστέρων του Χόλυγουντ σε οδηγεί κατ' ευθείαν στο σινεμά των αρχών του περασμένου αιώνα . Όσο για το American Bar λες πως από κάπου θα συναντήσεις τον Χέμινγουέι...

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο του ξενοδοχείου είναι το Room, ένα γλυπτό που δημιουργήθηκε από τον βρετανό καλλιτέχνη Antony Gormley. Το Room είναι ένα τεράστιο, σπονδυλωτό κομμάτι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και καπνισμένη δρυ, τοποθετημένο σε ένα χαμηλό επίπεδο πτέρυγας στη νότια πλευρά της πρόσοψης του κτηρίου.

Η σουίτα Roosevelt είναι ένα τεράστιο σικ διαμέρισμα με την δική του τραπεζαρία και ένα συγκλονιστικό μπάνιο με λευκό γκρι μάρμαρο.

Το Beaumont είναι το πρώτο ξενοδοχείο από τους Corbin και King, τους βραβευμένους ιδιοκτήτες εστιατορίων των The Wolseley, The Delaunay και μιας σειράς άλλων φημισμένων εστιατορίων στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ