Εκκενώθηκαν κτίρια στο Λονδίνο μετά από εντολή της αστυνομίας - Ύποπτο αντικείμενο εντόπισε η αστυνομία 

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν το απόγευμα πως οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του σταθμού του μετρό London Bridge, μετά από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου.
 

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εκτός από το συγκεκριμένο σταθμό του μετρό προχώρησαν στην εκκένωση και των κτιρίων κοντά σε αυτό για προληπτικούς λόγους. Η εκκένωση ξεκίνησε στις 12.26 τοπική ώρα, ενώ πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες εντός του σταθμού και περιμετρικά από αυτόν για τον εντοπισμό του ύποπτου δέματος σε πολυσύχναστο εμπορικό κατάστημα της περιοχής.
Συγκεκριμένα οι αρχές είχαν ζητήσει την εκκένωση των καταστημάτων κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε: "Η αστυνομία στην Σάουθγουαρκ κλήθηκε στην οδό Τούλεϊ έπειτα από πληροφορία σχετικά με ύποπτο αντικείμενο'.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως "Ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έφτασε στο σημείο, ενώ νωρίτερα η αστυνομία είχε ζητήσει την απομάκρυνση του κόσμου από το σημείο".
Εκκένωση κτιρίων, μετά τον εντοπισμό ύποπτου βαν

Παράλληλα, τα βρετανικά μέσα έκαναν γνωστό ότι μεταξύ άλλων εκκενώθηκαν και το Portland Place, το κτήριο όπου στεγάζονται οι πρεσβείες της Κίνας και της Πολωνίας. Ενώ, εκκενώθηκε και μέρος των γραφείων του βρετανικού δικτύου BBC, που στεγάζονται κοντά στο κέντρο του Λονδίνου, για προληπτικούς λόγους, καθώς οι αρχές δέχθηκαν τηλεφωνήματα για ένα ύποπτο βαν.
Η επίσημη ανακοίνωση της Scotland Yard ανέφερε ότι η εκκένωση των κτηρίων και του σταθμού του μετρό έγινε για προληπτικούς λόγους, μέχρι να ελεγχθεί το ύποπτο βαν που είχε εντοπιστεί στην περιοχή από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ