Έξυπνες, γρήγορες, ανώδυνες & οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας πριν τις γιορτές

Οι γιορτές πλησιάζουν και η διάθεσή μας γίνεται αλλάζει και γίνεται κι εκείνη πιο γιορτινή! 
 

Θέλουμε να είμαστε όμορφες και όμορφοι, για να χαρούμε τις γιορτές ανανεωμένοι και χαρούμενοι.
Η πλαστική χειρουργική έχει πλέον πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της, ώστε να «βοηθήσει» το έργο της φύσης και να βελτιώσει με φυσικό τρόπο μικρές ατέλειες, ή να τονώσει ή απαλύνει κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το σώμα της νύφης, γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά. 

Από τον  κ. Παναγιώτη Σάνδρη, πλαστικό χειρουργό, Διευθυντή του κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED».


Η ανανεωμένη εμφάνιση που πλέον προσφέρουν
οι εξελιγμένες εφαρμογές της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής και ειδικά οι μη επεμβατικές θεραπείες, είναι πλέον πολλές και κάποιες συνδυάζονται και μεταξύ τους, για καλύτερο αποτέλεσμα. O κ. Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED», μας ενημερώνει για τις νέες συνδυαστικές θεραπείες:
«Η καλύτερη μη επεμβατική μέθοδος με ραδιοσυχνότητες, το THERMAGE, με το οποίο σε μία μόνο συνεδρία επιτυγχάνουμε σύσφιξη και ήπιο Lift, συνδυάζεται τώρα με ειδικό σύστημα μονοπολικού deep RF, που δρα σε μεγαλύτερο πάχος ιστού, κάνοντας ακόμα πιο βαθύ Lift στο περίγραμμα του προσώπου,  ενώ ανορθώνει - "γράφει" - καλύτερα τα ζυγωματικά. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιείται η χαλάρωση και η πτώση στις παρειές. 
Σημαντικά έχει εξελιχθεί και η εφαρμογή Eyes THERMAGE, που καταπολεμά τη χαλάρωση -πτώση στα άνω βλέφαρα και παράλληλα μειώνει τις «σακκούλες»  και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, σαν mini βλεφαροπλαστική, χαρίζοντάς μας ένα πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.
΄Εχοντας εξελίξει τη μέθοδο ακόμα περισσότερο, με ειδικές μικρές κεφαλές, εφαρμόζουμε και το LIPS THERMAGE, τη μέθοδο για εξαιρετικό και πολύ φυσικό περίγραμμα στα χείλη, χωρίς χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων: Με την σύσφιξη- πίεση του δέρματος στο όριο των χειλιών, δίνεται ένα πιο τονισμένο περίγραμμα και λειαίνονται σημαντικά και οι ρυτίδες του άνω χείλους» συνεχίζει ο κ. Σάνδρης.
Η εξαιρετική νέα εφαρμογή Plasmalift που αρχικά εφαρμόστηκε για μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τόσο σε ελάφρές όσο και σε πιο έντονες ρυτίδες.
Οφελείται ιδιαίτερα η περιοχή γύρω από τα μάτια (χαλάρωση, λεπτές γραμμές), το περίγραμμα του χείλους, οι γραμμές καπνιστού, οι ρυτίδες δίπλα από το στόμα καθώς και ο λαιμός (ειδικά οι πτυχές- κρέμασμα κάτω από το πηγούνι).
Εφαρμόζεται επίσης σε όλα τα σημεία που υπάρχει χαλάρωση – ρυτίδωση και στο σώμα (εσωτερικό μπράτσων, αγκώνες, γόνατα καθώς και στη ράχη από τις παλάμες των χεριών).
«Ο νέος συνδυασμός επιτυγχάνει μεγάλη βελτίωση, δίνοντας σφικτή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη στο δέρμα μας, χαρίζοντάς μας με προσιτό κόστος εξαιρετική ψυχολογία και διάθεση,  ενώ είναι χρήσιμο να σκεφτόμαστε και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή χάρις στη νέα, βελτιωμένη μας εμφάνιση» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.
Τι κάνουμε 2 βδομάδες πριν
Θεραπεία RF - Plasma dermalift
Είδος:            RadioFrquency + Plasmalift
Διάρκεια        40-50 λεπτά
Μηχάνημα        THERMAGE/ COAX MED, Plasma
Εξειδίκευση γιατρού     Plastic Surgery
Πόνος-αποθεραπεία    Aνώδυνο το RF, χρήση αναισθητικής κρέμας (Plasmalift) 
            2 μέρες ερεθισμός, άλλες 2-3 λίγη κοκκινίλα
Αποτελέσματα        Σύσφιξη τύπου mini lift, διόρθωση και των έντονων ρυτίδων
Κόστος         400-1200€
Διάρκεια         σύσφιξη 1.5-2 χρόνια, διόρθωση ρυτίδων 3-5 χρόνια
            (ολοκληρώνεται σε 2-3 συνεδρίες)


Τι κάνουμε μία βδομάδα πριν
Θεραπεία Liquid Lift
Είδος            συνδυασμός ενέσιμων
Διάρκεια        20'
Εξειδίκευση γιατρού    Plastic Surgery
Πόνος-αποθεραπεία    λίγο οίδημα για μία ημέρα
Αποτελέσματα        αναδόμηση και τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου χωρίς την παραμικρή αλλοίωση, μαζί με φρέσκια όψη, νεανικό δέρμα
Κόστος            250-500 €
Διάρκεια        9 μήνες - 1 χρόνο

LASERMED, Ρηγίλλης & Λυκείου 15, Κολωνάκι, www.sandris.gr,   info@sandris.gr
τηλ. 210 7223. 222

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ