Μητέρα μωρού τύφλα στο μεθύσι άφησε την 3 μηνών κορούλα της να ξεψυχήσει  κάνοντας σεξ επι 9 ώρες 

Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι κατάλληλοι για να μεγαλώσουν ένα παιδί. Ωστόσο, χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα γεννάνε παιδιά τα οποία συνήθως είναι δυστυχισμένα.

Στην περίπτωση της Ιβόνι Άντικνς από τη Μεγάλη Βρετανία τα πράγματα είναι χειρότερα… καθώς το μωράκι της πέθανε λόγω της ανευθυνότητας αλλά και της αναισθησίας της μητέρας του!

Η μόλις τριών μηνών Σανέλ άφησε την τελευταία της πνοή στον καναπέ, ενώ η μητέρα της έκανε σεξ στο διπλανό δωμάτιο επί εννέα ώρες. Όσο για τον πατέρα της, παραμένει άγνωστος.

Εκείνη γνώρισε τον εραστή της Ομολέγιε Μπαμπατούμπε, πριν από μια εβδομάδα σε μια στάση λεωφορείου. Έπιασαν την κουβέντα και άρχισαν να φλερτάρουν. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και το επόμενο βράδυ εκείνος πήγε σπίτι της.

Επί μία εβδομάδα πήγαινε συνέχεια. Καθημερινά, έπιναν ό,τι έβρισκαν για να γίνουν τύφλα στο μεθύσι και μετά έκαναν σεξ για ώρες ασταμάτητα! Όταν εκείνος εμφανιζόταν, αυτή δεν ταΐζε  το μωρό, δεν το άλλαζε, δεν του έδινε σημασία. Αυτό που ήθελε ήταν να κάνει σεξ!
Την  μοιραία Κυριακή, το μωράκι πεινούσε και κρύωνε, δεν του είχε αλλάξει και πάνα και άρχισε να κλαίει. Τότε εκείνη εκνευρισμένη το πήρε στα χέρια της, το ταΐσε και το άφησε ανάσκελα στον καναπέ. Ήξερε ότι η μικρούλα είχε πρόβλημα παλινδρόμησης, αλλά δεν την ένοιαζε… την παράτησε ανάσκελα, χωρίς να τη χτυπήσει στην πλατούλα της για να χωνέψει.

Ήθελε απλά να κλειστεί στην κρεβατοκάμαρα μαζί με τον φίλο της και να κάνει σεξ. Το μωράκι έκλαιγε… πνιγόταν από τον εμετό του αλλά εκείνη δεν νοιαζόταν, συνέχιζε τα ερωτικά παιχνίδια με τον εραστή της.

Μετά από 9 ώρες σηκώθηκε από το κρεβάτι της, τρεκλίζοντας ακόμη από το μεθύσι και πήγε στο σαλόνι, το βρήκε παγωμένο και νεκρό. Με πλήρη αδιαφορία τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και σε λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο.
Οι διασώστες προσπάθησαν να το σώσουν αλλά ήταν αργά. Το μωράκι είχε φύγει. Η δίκη για το φρικιαστικό περιστατικό είναι σε εξέλιξη. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα έχει 6 παιδιά (τα 4 από διαφορετικούς άνδρες) τα οποία έχει παρατήσει είτε σε ιδρύματα, είτε στην πρόνοια, είτε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ