O 19χρονος γιος Ρώσου δισεκατομμυριούχου συνελήφθη για τον στραγγαλισμό της μητέρας του

Ο 19χρονος γιος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Igor Sosin συνελήφθη στο ξενοδοχείο Korston Hotel, στην πρωτεύουσα Καζάν της Δημοκρατίας του Ταταρστάν. 

Ο νεαρός άνδρας, που κατοικούσε στη Μόσχα, είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο με την 44χρονη μητέρα του Anastasia Sosina Novikova για να ακολουθήσει θεραπεία για την υγεία του. Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη από τον πλούσιο σύζυγό της.

Ένοικοι του ξενοδοχείου κατέθεσαν στην αστυνομία ότι άκουσαν μητέρα και γιο να καβγαδίζουν έντονα, ενώ στη συνέχεια συνάντησαν τον 19χρονο στον διάδρομο του ξενοδοχείου μέσα στα αίματα. Σύμφωνα με την dailymail, ο ίδιος ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε μια συζήτηση με την μητέρα του για θέματα που αφορούσαν την υγεία του και εκείνη του έδωσε να πάρει χάπια. Σύμφωνα με τον 19χρονο μετά τα χάπια άρχισε να αισθάνεται παραισθήσεις ενώ κατά την ώρα της κατάθεσής του υποστήριξε ότι εξακολουθούσε να έχει παραισθήσεις.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο 19χρονος Yegor Sosin βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και στραγγάλισε την μητέρα του με το καλώδιο φορτιστή.

Ο πατέρας του 19χρονου, ο Igor Sosin, είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Starik Khottabych στη Ρωσία και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ