Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο σύζυγος τρελάθηκε όταν ανακάλυψε πως η επί 19 χρόνια γυναίκα του ήταν άνδρας - Εξομολογείται το πάθημά του

Τι γίνεται, όταν ο άνθρωπος που τόσο πολύ αγαπάς και έχεις αποφασίσει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί της, σου έχει πει ψέματα για το φύλο της;

 

Κάποιες φορές το να λες κάποιες φορές ψέματα για ασήμαντα θέματα είναι αποδεκτό αν σκοπός είναι να προστατεύσουμε τα αισθήματα του συντρόφου μας. Αλλά το ερώτημα είναι μέχρι ποιο σημείο είναι αποδεκτά τα ψέματα;

Μετά από 19 χρόνια γάμου, ο 64χρονος Βέλγος, Jan, ανακάλυψε, ότι η γυναίκα του γεννήθηκε αγόρι. Τώρα, ο καταρρακωμένος άντρας ζητάει την ακύρωση του γάμου.

Ο Jan παντρεύτηκε τη σύζυγό του Μόνικα, που είναι από την Ινδονησία, το 1993. Ήθελε να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή στο Βέλγιο, γι’ αυτό και ξεκίνησε αμέσως τις διαδικασίες για να φτιάξει τα χαρτιά της. Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε δυσκολίες, καθώς το δικαστήριο του Βελγίου είχε αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα των πιστοποιητικών της Μόνικα. Παρόλα αυτά, ενέκριναν την αίτηση της παρά τις αμφιβολίες τους για την πραγματική της ταυτότητα.

Για πολλά χρόνια το ζευγάρι ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Η 48χρονη πλέον Μόνικα ήταν σαν μεγάλη αδερφή για τα 2 παιδιά του Jan, που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του. Ο Jan έλεγε, ότι λόγω των παιδιών του είχαν αποφασίσει από κοινού να μην κάνουν άλλα παιδιά. Μάλιστα, η Μόνικα χρησιμοποιούσε σερβιέτες κάθε μήνα, ώστε να μπορέσει να κρύψει την αλήθεια.

Ωστόσο, ο Jan υποστήριζει, ότι η σχέση τους άρχισε να αλλάζει, όταν η Μόνικα έπιασε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. “Η Μόνικα άλλαξε πάρα πολύ. Ο μεγαλύτερος γιος μου την είχε δει κάποιες φορές σε νυχτερινά κλαμπ. Άρχισε να φοράει πολύ φανταχτερά ρούχα, μίνι φούστες και κοντές φούστες, ώστε η κοιλιά της έμενε τελείως ακάλυπτη”, υποστηρίζει ο Jan.

Σύντομα, ο Jan ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα από άλλους άντρες στον υπολογιστή της γυναίκας του, την αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο και ο τσακωμός τους ήταν τόσο μεγάλος, που αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

“Ένας φίλος μου είπε, ότι είχε ακούσει για την Μόνικα, ότι έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τις ίδιες φήμες είχε ακούσει και ο γιος μου”, δηλώνει ο Jan.

“Την στρίμωξα στον τοίχο και της είπα: Τώρα ξέρω την αλήθεια. Πες μου, είσαι άντρας;” Τότε, μου ανακοίνωσε, ότι είχε γεννηθεί αγόρι και μετά έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα είναι γυναίκα και δεν υπήρχε λόγος να μου πει για τον παρελθόν της ως άντρας. Εκείνη την στιγμή κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου.

“Νιώθω προσβεβλημένος”, δήλωσε ο Jan στην εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Νόμιζα, ότι ήταν μια ελκυστική γυναίκα, τελείως γυναίκα. Δεν είχε καθόλου αρσενικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και κατά την διάρκεια του σεξ, ποτέ δεν παρατήρησα τίποτα”, αναφέρει ο ίδιος.

Ο άντρας αυτή την στιγμή παρακολουθείται από έναν ψυχολόγο και η ακύρωση του γάμου του έχει ήδη δρομολογηθεί. Βέβαια, το δικαστήριο του Βελγίου δεν του επέτρεψε να διώξει την Μόνικα από το σπίτι τους.

Η δικηγόρος του Jan, Liliane Verjauw, αναφέρει: “Αυτός ο άνθρωπος εξαπατούσε εσκεμμένα τον πελάτη μου για χρόνια. Πιθανόν, να έχει προσκομίσει πλαστά έγγραφα για να πάρει την άδεια παραμονής. Τα παιδιά, που ζούσαν μαζί της επί πολλά χρόνια, είναι επίσης καταρρακωμένα.”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ