Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες στη Βρετανία - Αυτοκίνητο "εισέβαλε" με ταχύτητα σε καφετέρια - Φωτό & Βίντεο

Όταν το αυτοκίνητο μπήκε στην τζαμαρία της καφετέριας, η οποία ήταν γεμάτη με πελάτες στο Κεντ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν

 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το όχημα κατέληξε σε καφετέρια της αλυσίδας Costa Coffee με ιλιγγιώδη ταχύτητα σπάζοντας τη βιτρίνα και σκορπώντας τον πανικό. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, ενώ κάποιοι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μέλος του προσωπικού της καφετέριας μιλώντας στην ιστοσελίδα KentOnline δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο τόνισε πως ακούστηκε ισχυρός ήχος.«Το κατάστημα είχε πολύ κόσμο και τη στιγμή που το αυτοκίνητο προσέκρουσε, οι πελάτες έφευγαν. Είναι δύσκολο να πως πόσοι τραυματίστηκαν, αλλά ο επιβάτης στο Audi δεν κινείτο», πρόσθεσε ο υπάλληλος, ο οποίος διευκρίνισε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα και έμοιαζε να μην έχει τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος της Costa Coffee έγραψε στο Twitter: «Πόσο θλιβερό είναι αυτό. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε όσους εμπλέκονται». Στο μεταξύ, τα κοντινά καταστήματα εκκενώθηκαν καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ