Ματαιώθηκε ρεβεγιόν λόγω... μεγάλης ανταπόκρισης στο Facebook! Ποια ήταν η δελεαστική πρόταση των 4 φίλων;

Τέσσερις φίλοι είχαν την ιδέα να κλείσουν ραντεβού σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη βόρεια Ιταλία για ένα ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, χωρίς πολλά έξοδα, με την πρόσκλησή τους ωστόσο μέσω του Facebook να έχει τέτοια ανταπόκριση που η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει.
 

«Έχετε κουραστεί με τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν; Φέτος, θα θέλατε να περάσετε την 31η Δεκεμβρίου πραγματικά πρωτότυπα; Ελάτε μαζί μας. Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα παρά μόνο τα διόδια» ανακοίνωσαν οι φίλοι στην σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook με τίτλο «Εναλλακτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ότογκριλ ντε Ροβίγκο».
Οι τέσσερις φίλοι σκόπευαν να προσφέρουν σάντουιτς από τον σταθμό και υποσχέθηκαν μία βραδιά γεμάτη χορό.
Αν και λίτό, το πρόγραμμα φάνηκε μάλλον δελεαστικό, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι να δηλώσουν ότι θα δώσουν το «παρών» στο πάρτι.
Οι αρχές όμως θορυβήθηκαν και προειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο καταλληλότερος για να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι, με την παρέα των τεσσάρων να αναγκάζεται να ακυρώσει την εκδήλωση.


«Η συμβουλή μας είναι να βρείτε ένα άλλο διασκεδαστικό σχέδιο... και να εγκαταλείψετε την ιδέα να σπεύσετε μαζικά να αναπνεύσετε την ομίχλη», σχολίασαν χαριτολογώντας.
Πάντως, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο ραντεβού, ενώ κάποιοι άλλοι πρότειναν να κλείσουν ραντεβού σε άλλους σταθμούς... ή ακόμα και μπροστά από την νομαρχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ