54χρονη γιαγιά πάει στα καλλιστεία για τριαντάχρονες: Το είχε υποσχεθεί στον γιό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Είναι μια  λαμπερή γιαγιά, διαφορετική από τις άλλες...

Η Amanda Booth από τη Βρετανία που έχει ήδη 5 εγγόνια, διαγωνίζεται στον τελικό καλλιστείων για γυναίκες άνω των 30, με γυναίκες κατά δεκαετίες νεότερες από εκείνη, και δεν διστάζει να ποζάρει με το μπικίνι της για να πάρει τον τίτλο και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 54χρονη Amanda, όπως δηλώνει στη βρετανική Daily Mail, αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο, όταν έχασε τον 30χρονο γιο της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από 5 χρόνια. Αλλά φέτος αποφάσισε να εκπληρώσει τα όνειρά της και να πάρει μέρος στα καλλιστεία και έτσι σε ένα μήνα θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Ms Galaxy.

Η ίδια σε συνέντευξή της για αυτήν την απόφασή της δήλωσε: «Όταν πέθανε ο Stuart εγώ απλώς καταστράφηκα. Έχασα τη δουλειά μου και σχεδόν έχασα το σπίτι μου. Τα πράγματα ήταν απαίσια, αλλά έπρεπε να αρχίσω με κάποιο τρόπο να ξαναφτιάχνω τη ζωή μου. Απλά έπρεπε να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Το ατύχημα του γιου μου, άλλαξε την αντίληψή μου για τη ζωή και μετά από λίγο με έκανε να είμαι πιο θετική. Νιώθω πολύ νεότερη από ό,τι είμαι και πολλοί άνθρωποι λένε ότι φαίνομαι έτσι, οπότε ελπίζω ότι δεν θα φανεί η διαφορά στο διαγωνισμό».

Ωστόσο, η Amanda παραδέχεται ότι αγχώνεται όταν ξέρει ότι πρέπει να εμφανιστεί στη σκηνή με μπικίνι μπροστά σε τόσους αγνώστους δίπλα στις άλλες γυναίκες.

«Όταν μου είπαν ότι υπήρχε ένα γύρος με μπικίνι εγώ αμέσως σκέφτηκα "Θεέ μου φορώντας ένα μπικίνι στη σκηνή θα φανεί η ηλικία μου". Αλλά είναι πολύ εύκολο να κάθεσαι στο σπίτι και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου. Μπορεί αυτό να με βγάζει εκτός της ζώνης "ασφαλείας" μου, αλλά είναι ένα από τα πράγματα που πιέζω τον εαυτό μου να κάνει», δήλωσε. Όπως λέει, μάλιστα, αν την βλέπει ο γιος της θα είναι περήφανος για εκείνη και αυτό είναι το κίνητρό της για να πάρει θάρρος και να κάνει κάτι νέο στη ζωή της. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει εξάλλου είναι να κάθεται σπίτι παρατημένη από τη ζωή.

Ο Stuart από τον οποίο έχει 3 εγγόνια πέθανε το 2008 σε τροχαίο παλεύοντας 8 ημέρες για τη ζωή του. Η συντετριμμένη μητέρα που έχει ακόμη μία κόρη πλέον προσπαθεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της και να κάνει αυτό που πάντα ήθελε, το μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ