Πως & γιατί ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν είχε οργανώσει την κηδεία του πριν το θάνατο του - Τι τον τρόμαζε

Πριν φύγει από τη ζωή ο Ρενέ Αντζελίλ δεν είχε αφήσει τίποτα στην τύχη, όπως γίνεται γνωστό λίγες μέρες μετά τον θάνατο του. Ιδιαιτέρως συγκινητικός ωστόσο είναι ο λόγο που συνέβη αυτό.

Την περασμένη Πέμπτη πέθανε ο σύζυγός της Σελίν Ντιόν, χάνοντας τη πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του λάρυγγα. Οι τελευταίες του επιθυμίες ήταν όχι μόνο γνωστές, αλλά και οργανωμένες στην εντέλεια.

Παρά τα 26 χρόνια που τους χώριζαν, η Σελίν και ο Ρενέ έζησαν παντρεμένοι 21 χρόνια μαζί με τους τρεις γιους τους.

Η κηδεία του Αντζελίλ, ο οποίος ήταν 74 ετών όταν πέθανε πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Βασιλική του Μόντρεαλ, εκεί που το 1994 παντρεύτηκε την αγαπημένη του. Τα πάντα θα γίνουν, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο people.com η στενή φίλη του ζεύγους, Άνι Χορθ, σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες.

"Ο Ρενέ ήταν τόσο γενναιόδωρος που προετοίμασε τα πάντα τους τελευταίους μήνες της ζωής του με τη Σελίν. Δεν ήξερε τι και πότε θα συμβεί, όμως ήθελε όλα να είναι ήδη προετοιμασμένα. Με αυτό τον τρόπο, η Σελίν περνά αυτή την περίοδο πένθους και στεναχώριας ήρεμα και ελεγχόμενα", υποστήριξε η στυλίστρια υπογραμμίζοντας ότι όλα τα έκανε για την αγαπημένη του σύζυγο. Και η νεκρολογία του, εξάλλου, που δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατό του μαρτυρά πολλά.

"Σύμφωνα με τις τελευταίες του επιθυμίες, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλική του Μοντρεάλ, εκεί που πριν από 21 χρόνα παντρεύτηκε εκείνη που θα παραμείνει ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, την καλλιτέχνιδα για την οποία είχε απεριόριστο σεβασμό, τη γυναίκα που του έδωσε φως και ευτυχία μέχρι την τελευταία του ανάσα".

Μια γιορτή για τη ζωή του θα πραγματοποιηθεί επίσης στις 3 Φεβρουαρίου στο Caesars Palace Colosseum του Λας Βέγκας, όπου η Ντιόν εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια. Μία ακόμη επιθυμία του Αντζελίλ αφορούσε όλους όσους δεν θα μπορούσαν τελικά να παραβρεθούν στην εκδήλωση, στους οποίους και δίνει τη δυνατότητα να κάνουνε δωρεά στο Azar-Angelil Research Chair for ORL Cancer, ένα υποκατάστημα του νοσοκομείου Saint-Luc στο Μόντρεαλ, το οποίο εστιάζει στην ανεύρεση θεραπειών για τον καρκίνο του κεφαλιού και του λαιμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ