Οι απίθανες αιτίες για να βάλουν τα παιδιά τα κλάματα! Αυτοί οι μπόμπιρες μέσα στα δάκρυα τι ζητούν; Φώτο

Κάθε γονέας ξέρει ότι αν ένα παιδί θέλει να κλάψει, θα κλάψει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λόγοι που θα κλαίει είναι λογικοί. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι λόγοι μπορεί να είναι εντελώς αστείοι.

Πριν από μερικά χρόνια ένας πατέρας δημιούργησε ένα blog για τους δύο γιους του, τον Τσάρλι και τον Γουίλιαμ το οποίο ονόμασε Reasons My Son Is Crying δηλαδή «Οι λόγοι για τους οποίους ο γιος μου κλαίει» και ανέβαζε φωτογραφίες και ιστορίες με τα παιδιά του.

Αυτό άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό και χιλιάδες γονείς ξεκίνησαν να στέλνουν διάφορες φωτογραφίες με τις απίστευτες ιστορίες των παιδιών τους και για ποιον απίθανο λόγο κλαίνε!

«Όλοι οι πολύ-πολύ λογικοί λόγοι για τους οποίους τα παιδιά κλαίνε» είναι το σύνθημα της σελίδας. Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη δημιουργία της υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύσεις από διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως την Κίνα και την Αυστραλία με τα παιδάκια που κλαίνε και τους απίθανους λόγους για τους οποίους το κάνουν.

Από ένα μικρό κορίτσι που είναι ανένδοτο στο να πλύνει τα χέρια του πριν από το μεσημεριανό γεύμα μέχρι ένα μικρό αγόρι που έκοψε τα μαλλιά του μόνο του και τελικά δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα. Οι καταστάσεις αυτές θυμίζουν πολλά σε όλους τους γονείς. Δείτε μερικές από τις πιο αστείες περιπτώσεις...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ