Η Ζωή κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Προδότης, εφιάλτης ο Τσίπρας - Η Αυγή εκτελεί συμβόλαια

Μέσα από ένα αιχμηρότατο άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής «πυροβολεί» όλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον Νίκο Φίλη και από τον Γιώργο Κατρούγκαλο μέχρι τον Νίκο Βούτση αλλά και την εφημερίδα «Αυγή».

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει να χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργούς και την εφημερίδα που αποτυπώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος να το έλεγε; Ο Αλέξης Τσίπρας, που εξελέγη Πρωθυπουργός για «να νικήσει το φόβο η ελπίδα», να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους απειλεί ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Να κρύβεται πίσω από διαρροές και φιλοτεχνημένα ρεπορτάζ και να μην τολμά να απαντήσει: πότε μας πούλησε όλους και με ποιο αντάλλαγμα; Πώς μπορεί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη την ώρα που παραγγέλνει την πολιτική-μιντιακή δολοφονία εκείνων που αντιστέκονται;» γράφει μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για τον Αλέξη Τσίπρα: Εκτέλεσε την κοινοβουλευτική εκκαθάριση των εκλεγμένων απ’ το λαό βουλευτών για να σχηματίσει μια κοινοβουλευτική ομάδα δοτών, τοποθετημένων σε λίστες, που πολλοί ουδέποτε έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να επικυρώνουν Μνημόνια;

Για τον Προκόπη Παυλόπουλο: Δεν τόλμησε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ψήφισε όλα τα Μνημόνια και όλες τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αφού πρώτα ανέλυε ότι διαφωνεί, λόγω αντισυνταγματικότητας, η μόνη λαμπρή πολιτική στιγμή του ήταν η παραίτησή του μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, τώρα ασκεί κυβερνητική πολιτική ως υπερπρωθυπουργός σε συνεργασία με δανειστές, Στουρνάρα, και ό,τι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο και να εκτρέφει θλιβερά μιντιακά φερέφωνα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για τον Νίκο Βούτση: Η πιο επιτυχημένη του επαγγελματική ενασχόληση είναι η συγκρότηση εσωκομματικής φράξιας, ο άνθρωπος που διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα όσο ήταν Γραμματέας της, την περίοδο 2012-2014, να γίνεται Πρόεδρος της Βουλής και να δέχεται τα συγχαρητήρια Παυλόπουλου που «ξαναέφτιαξε τη Βουλή που ξέρανε», να εξαπολύει κυνήγι μαγισσών εναντίον των πολιτικών αντιπάλων-

Για τους Αντιπρόεδρους της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο και Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ουδέποτε έχει εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών στο βουλευτικό αξίωμα, παρά τις αλλεπάλληλες συμμετοχές της σε εκλογές.

Για τον Θοδωρή Δρίτσα: Υπουργός ξεπουλήματος του ΟΛΠ ο επικεφαλής του λιμανιού της Αγωνίας

Για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: Υπουργός Ασφαλιστικής Γενοκτονίας

Για τον Νίκο Φίλη: Υπουργός Παιδείας ο στερούμενος του αγαθού της Παιδείας Νίκος Φίλης, που έφθασε να αυτοσχεδιάζει για να αμφισβητήσει το ιστορικό γεγονός της γενοκτονίας των Ποντίων.

Για τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου: Μεθοδικά λειτούργησε ως αριστερό άλλοθι και εξαργύρωσε αδρά τις υπηρεσίες του.

Για την «Αυγή»: Μπορείς, βέβαια, πάντοτε να παραγγείλεις στον κ. Φίλη νέα βιβλία ιστορίας, με χορηγία της Αυγής, που επαγγελματικά πλέον εκτελεί κυβερνητικά συμβόλαια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ