Πάνος Καμμένος: Τα Hot Spots είναι έτοιμα - Οι μετανάστες φεύγουν για να βρουν δουλειά - Δεν θέλουν να μείνουν

Καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε χαρακτηριστικά «Εγώ, όπως ξέρετε, τη συνθήκη Σένγκεν δεν την υπέγραψα ποτέ» και συμπλήρωσε: «Αν πουν ότι καταργούμε την Σένγκεν για την Ελλάδα, σαν απειλή, που εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει, αυτό το διαρρέουν απλώς κάποιες εφημερίδες, τι θα γίνει; Έχουν την εντύπωση ότι θα μεταβληθεί η Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπων; Θα έρχονται εδώ οι μετανάστες, προκειμένου να μείνουν στη Λέσβο ή στη Χίο; Οι μετανάστες δεν θέλουν να μείνουν εδώ».

«Ένα  εκατομμύριο πέρασαν, 950.000 έφυγαν για το εξωτερικό. Τα Hot Spots είναι έτοιμα», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο Mega

Οι "αγανακτισμένοι" της Κω φορτίζουν για 5 ευρώ τα κινητά των μεταναστών

«Θυμάστε κάποιους αγανακτισμένους στην Κω, πέρυσι το καλοκαίρι; Οι αγανακτισμένοι στην Κω, όμως, κάποιοι από αυτούς, ή μάλλον οι ίδιοι, έχουν βάλει 15 πολύπριζα μπροστά από το μαγαζί τους και φορτίζουν με 5 ευρώ το κινητό του μετανάστη», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός είπε επίσης: «Όταν πουλάνε το μπουκαλάκι νερό 3 ευρώ και έχουν περάσει 1 εκατομμύριο άνθρωποι, και έχουν πιει δύο μπουκαλάκια την ημέρα, μιλάμε για 6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λέω για να δούμε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα πολύπλοκο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ