Με γενικά αίθριο καιρό μας αποχαιρετά ο Ιανουάριος - Έως 16 βαθμούς η θερμοκρασία

Αραιές νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα σε όλη τη χώρα.

Αραιές νεφώσεις πυκνότερες στο ανατολικό Αιγαίο και από το βράδυ στα βόρεια τμήματα της χώρας αναμένουμε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Λίγες τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και κυρίως στα Δωδεκάνησα, μικρής όμως διάρκειας και έντασης. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα επικρατούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 1  έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 16  στη δυτική Ελλάδα, 3 έως 15  στο βόρειο Αιγαίο και από 6  έως 16  βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν  3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία 5 τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Ασθενείς μεταβλητοί, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και αργά το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ