Φανταστικό Τζιν παντελόνι - Φαίνεστε λεπτότερη, σας ενυδατώνει & μυρίζετε λεβάντα χαμομήλι

Ένα νέο σχέδιο από τη γνωστή εταιρεία Guess, υπόσχεται πως εκτός από κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, θα λειτουργεί και σαν προϊόν ομορφιάς. 

Τον Ιανουάριο, η εταιρεία παρουσίασε το Jeancare, το τζιν που κάνει πολύ περισσότερα από το να ολοκληρώσει το στιλ σας. Η Slimtex τεχνολογία με μικροκάψουλες, κάνει τους μηρούς και την περιφέρεια να δείχνουν λεπτότεροι, αλλά παράλληλα λανσάρεται και ως μέθοδος ενυδάτωσης που θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το ύφασμα περιλαμβάνει ενεργό  εκχύλισμα ginkgo, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Ε και έχει διακριτικό άρωμα χαμομήλι και λεβάντα


Η Guess έχει και στο παρελθόν παρουσιάσει πατέντες που συνδυάζουν την τεχνολογία και τη μόδα, αλλά αυτές είχαν κυρίως να κάνουν με θέματα σιλουέτας και φόρμας. Αυτή τη φορά το πείραμα είναι πολύ πιο καινοτόμο και φιλόδοξο καθώς ένα ρούχο που λειτουργεί σαν καλλυντικό, είναι κάτι που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί.

Η φιλοσοφία του νέου αυτού ντένιμ είναι πως το ρούχο μπορεί να σας κάνει να δείχνετε όμορφοι, αλλά επιπλέον μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και να σας κάνει πραγματικά καλό. 
Το στιλ του παντελονιού είναι αρκετά διακριτικό, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και η έμφαση δόθηκε όπως αναφέρει η Guess, στις ιδιότητές του.

Το ειδικό ύφασμα έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για φούστα, τοπ, αλλά και φόρεμα. "Ο καθένας έχει στη ντουλάπα του ένα κομμάτι denim. Μπορείτε να το αγοράσετε οπουδήποτε. Σκοπός μας ήταν να προσθέσουμε κάτι διαφορετικό, που κανένας άλλος δεν έχει, όπως ένα τζιν που βοηθά στη βελτίωση του σώματός σας" αναφέρει εκπρόσωπος της Guess στο Mashable. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ