Οι πρώτες φωτογραφίες του Lamar Odom μετά το κώμα & το overdose ναρκωτικών - Χαμογελαστός δίπλα στην Khloe του

​ίδηση ότι ο Lamar Odom βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα τον περασμένο Οκτώβριο και αρχικά νοσηλεύτηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, είχε γίνει το Νο1 θέμα συζήτησης.

Κατόπιν, ο πρώην σταρ του ΝΒΑ μεταφέρθηκε σε εξιδικευμένη μονάδα αποκατάστασης του Λας Άντζελες για να αναρρώσει, στην οποία παρέμεινε τρεις μήνες, μέχρι που πήρε εξιτήριο στις 11 Ιανούαρίου, κάνοντας όλους να μιλούν για ένα θαύμα.

Έκτοτε δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία του, αφού ο ίδιος προτιμούσε να απέχει από τα φώτα, να μένει στο σπίτι και καθημερινά να κάνει ένα ακόμα βήμα για να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Το μυστήριο όμως μεγάλωνε. Είναι όντως καλά; Υγιής; Έχει ξεπεράσει όντως τον κίνδυνο; Απαντήσεις στα παραπάνω δίνουν οι φωτογραφίες του που μόλις κυκλοφόρησαν με την Khloe Kardashian, που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Daily Mail.

 

Ο πρώην αθλητής μοιάζει τόσο υγιής και χαρούμενος. Πραγματικά, αν κάποιος δεν γνώριζε όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως λίγο καιρό πριν ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε jet στη Νέα Υόρκη με πιο πιθανό τους προορισμό το fashion show του Kanye West για τη ντρίτη σεζόν του διάσημου brand του, Yeezy.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ