Παναγιώτης Σγουρίδης: Έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μετά τον σάλο

Ο υφυπουργός Υποδομών έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού έπειτα από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Αιτία αυτής της κίνησης του Παναγιώτη Σγουρίδη ήταν η δήλωση του πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν».

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, για λόγους ευθιξίας. Η παραίτηση δεν έγινε έγινε δεκτή και ο κ. Τσίπρας θα επιληφθεί του θέματος μόλις επιστρέψει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής.

Δήλωση - βόμβα του Παναγιώτη Σγουρίδη: Ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες

Οι πρωινές δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη ενόχλησαν σφόδρα το Μέγαρο Μαξίμου. Για το θέμα υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αναλαμβάνει να χειριστεί το θέμα.

Αμέσως μετά, ο κ. Σγουρίδης προέβη σε διορθωτική ανακοίνωση. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως αυτή η κίνηση δεν κρίθηκε αρκετή και έτσι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ