Λοιπόν ιδού η τελική απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τον Μανώλη Σφακιανάκη - Ακλόνητος στη θέση του

Ανακοίνωση για τη μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη ως βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ικανοποιημένος ο λίαν επιτυχημένος Μανώλης Σφακιανάκης για την τελική απόφαση εμφανίζεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eirinika

Στην ουσία πρόκειται όχι μόνο για ανατροπή της αρχικής απόφασης αλλά για παραμονή και ενίσχυση της θέσης του με μία επιπλέον αρμοδιότητα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης μετατίθεται στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, με επιπλέον αρμοδιότητα την εποπτεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακλόνητος λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά τα πυροτεχνήματα Τόσκα ο οποίος επιμένει: πέρασε τις κόκκινες γραμμές ο Σφακιανάκης. Εκείνο που σίγουρα πέρασε είναι να προκληθεί τέτοια αναστάτωση στους κόλπους της κυβέρνησης ενώ ο κόσμος σύσσωμος διαδικτυακά και μη έδειξε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Κρητικού αστυνομικού καί της πολύχρονης εξαιρετικής δουλειάς του σε έναν ευαίσθητο τομέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ