Φρίκη! Έφηβες σκότωσαν στο ξύλο 39χρονη - 100 χτυπήματα από ραβδί, φτυάρι και τηλεόραση

Η 13χρονη και η 14χρονη έπιναν μηλίτη κατά τη διάρκεια της άγριας δολοφονίας στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Hartlepool, στο County Durham. Χρησιμοποίησαν στην επίθεσή τους ένα ξύλινο ραβδί, μια τηλεόραση, έναν εκτυπωτή, ένα τραπεζάκι και ένα φτυάρι.

Η 39χρονη βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω στον καναπέ του σπιτιού της στις 8 Δεκεμβρίου 2014. Στον βίαιο θάνατό της χρησιμοποιήθηκαν και ένας βραστήρας, ένα κεραμικό αγγείο και ένα μεταλλικό σκεύος. Τα δύο κορίτσια, που σήμερα είναι 14 και 15 ετών και κατηγορούνται για φόνο, εμφανίστηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Leeds Crown Court και αρνήθηκαν την κατηγορία.

"Είναι σαφές πως η Angela Wrightson ήταν το θύμα μιας βάναυσης επίθεσης. Υπήρχαν πάνω από 100 τραυματισμοί σε όλο της το σώμα. Τα αποδεικτικά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος φανέρωσαν ότι είχε δεχτεί επίθεση σε 12 διαφορετικά σημεία του σπιτιού και πως είχαν χρησιμοποιηθεί πολλά πράγματα για τον ξυλοδαρμό της", σημείωσε ο Nicholas Campbell.

Οι δύο έφηβες παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν στο σπίτι της όταν προκλήθηκαν οι τραυματισμοί, με τη 15χρονη να δέχεται ότι τη χτύπησε χωρίς ωστόσο, όπως είπε, να είχε πρόθεση να τη βλάψει σοβαρά και τη 13χρονη να λέει ότι δεν συμμετείχε ούτε και ενθάρρυνε τη συγκατηγορούμενή της με οποιονδήποτε τρόπο. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, τα ανήλικα κορίτσια έμειναν στο σπίτι της 39χρονης 3,5 ώρες όπου και έβγαλαν selfies να χαμογελούν με την Angela Wrightson να φαίνεται στο βάθος και να πίνουν μηλίτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ