Η Lady Gaga έγινε εντυπωσιακό μοντέλο για τον Marc Jacobs, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Lady Gaga έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, στην παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής του Marc Jacobs για το 2016, η οποία ήταν και το φινάλε της μεγάλης διοργάνωσης.

H Lady Gaga περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την Kendall Jenner φορώντας ένα oversized γκρι παλτό με πράσινα γούνινα μανίκια, ένα κίτρινο πουκάμισο με φιόγκο και πανύψηλες μπότες πλατφόρμα.  

   
Η εμφάνιση της Lady Gaga ανάμεσα σε κορυφαία μοντέλα στην βιομηχανία της μόδας, ήρθε λίγες μέρες μετά από την  ερμηνεία της, φόρο τιμής στον Davie Bowie στα βραβεία Grammy όπου η τραγουδίστρια φορούσε και πάλι κοστούμια του σχεδιαστή Marc Jacobs.  

O σχεδιαστής παρουσίασε μία συλλογή με ρούχα που είχαν έντονο το θεατρικό στοιχείο κάτι που χαρακτηρίζει τα σχέδια του γενικότερα. Μόνο που δεν είχε ούτε δραματική μουσική, ούτε ευφάνταστα σκηνικά παρά μόνο ένα άδειο δωμάτιο και ονειρικούς ήχους από ανεμοκρουστά. Η θεατρικότητα δεν έλειπε από την παρουσίαση και ήταν το βασικό χαρακτηριστικό στην ίδια την συλλογή και τα ρούχα.      

Τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα φορούσαν ψηλές πλατφόρμες, τα μαλλιά τους ήταν χτενισμένα με έμπνευση από τα 20s και έντονο μακιγιάζ. Τα φτερά και η γούνα μπλέκονταν μεταξύ τους, τα πλουμιστά κεντήματα και τα βαριά διακοσμητικά έδωσαν δραματικό χαρακτήρα στη συλλογή. Ο Jacobs εμφάνισε σιλουέτες παράξενες με υπερμεγέθη πανωφόρια, με μανίκια που κάλυπταν τα χέρια και ήταν σαν να βγήκαν από μια άλλη εποχή, από το παρελθόν ή και από το μέλλον.    

   

Για άλλη μια φορά ο Marc Jacobs απέδειξε στο κοινό του ότι ξέρει πολύ καλά πως να στήνει ένα εντυπωσιακό θέαμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ