Μια "λαοθάλασσα" από φίλους και θαυμαστές αποχαιρέτησε για πάντα τον Παντελή Παντελίδη (Φωτο)

Χιλιάδες άνρθωποι συνόδεψαν το Σάββατο τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία, στην γειτονιά των Αγγέλων...

Το αδιαχώρητο από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, όπου συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι έσπευσαν για το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη. Εκατοντάδες περίμεναν υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να εισέλθουν στον Ναό, όπου η σορός του τραγουδιστή είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
 

Το φέρετρο τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, συνόδευσαν στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό ενώ κατά τη διάρκεια της πομπής ακούγονταν κομμάτια με τις επιτυχίες του. Το πλήθος άλλοτε σιγοτραγουδούσε κι άλλοτε χειροκροτούσε φωνάζοντας «αθάνατος, αθάνατος». 

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του τραγουδιστή. Η Αθηνά Παντελίδου υποβασταζόμενη ακολούθησε τη πομπή με τη σορό του παιδιού της στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης ενώ ο πατέρας του δεν άντεξε και έμεινε για λίγο στην εκκλησία μέχρι να νιώσει καλύτερα και μεταφέρθηκε αργότερα στο κοιμητήριο. 

Ο θάνατος του τραγουδιστή σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Πέμπτη το πρωί έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Στο σημείο του τροχαίου πήγαν και χθες δεκάδες συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη αφήνοντας λίγα λουλούδια, αλλά και συγκινητικά μηνύματα, ενώ δεκάδες σημειώματα άφησαν έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί ο πατέρας του οι κάτοικοι της γειτονιάς του δημοφιλούς τραγουδιστή, στη Νέα Ιωνία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ